balatoni-ingatlanpiac.hu

Eladó ház, Balaton-felvidék, Veszprém

Veszprémben, a belvárosban, sorház garázzsal, kerttel eladó
Veszprémben, a belvárosban, előkelő helyen, a Muskátli utca 3/2 szám alatt, eladó lett egy sorházi lakás, garázzsal, kis kerttel, burkolt felszíni gépkocsi-beállóval
Az eladó sorházi lakás ebben a 6 lakásos társasházban van
A képen, a csendes, sorházas pihenő- és lakóövezet látható
A kép, a háromszintes sorházi lakás alaprajzi beosztását ábrázolja
A kép, a földszinti szobához kapcsolódó fedett teraszt ábrázolja a kertkapcsolattal
A képen, a földszinti (lakható) szoba látható
A fűtött garázs méretei: 5,53 m x 2,89 m, az automata garázskapu szélessége 2,20 m
A képen, a földszinti WC-kézmosó látszik
Az emeleti erkély szélessége olyan, hogy asztal és székek is kényelmesen elférnek rajta
Az épületek között sok a fa, mely kellemes klímát és légmozgást biztosít
A nappali szoba padlóburkolata mozaik faparketta burkolatú. Az egyéb helyiségek járólaposak.
A tűzhely vezetékes földgázról működik. Szagelszívó be van építve. A kép, a 10,45 m2 alapterületű konyha-étkezőt ábrázolja.
A képen, az emeleti WC-kézmosó látható. A friss levegőről automata szellőztető berendezés gondoskodik.
A kép, a tetőtérbe felvezető falépcsőt ábrázolja. A lépcsőházon lévő ablak természetes megvilágítást biztosít.
A képen, a tetőtéri 12,01 m2-es szoba látszik
A kép, a tetőtéri 18,31 m2-es szobában készült. Ebben a szobában felszerelésre került egy klíma készülék.
A tetőtéri fürdőszoba berendezési tárgyai: kád-, mosdó-,WC. A fűtésről a törölközőszárítós radiátor gondoskodik. Ebben a helyiségben található a melegvizet előállító gázbojler.
KÖZVETLENÜL TULAJDONOSTÓL ELADÓ

Veszprémben, a belvárosban, előkelő helyen, a Muskátli utca 3/2 szám alatt, sorházi lakás, garázzsal, burkolt felszíni gépkocsi-parkolóval, kis kerttel eladó. A lakás, üres, azonnal birtokba vehető, karbantartva költözhető. A kertkapcsolatos sorház, a városon a leginkább elfogadott lakásforma. Alul-felül nincsenek szomszédok, csak jobbról és balról, ennyi meg kell is. Eladó sorházam szomszédjai intelligensek, kedvesek, befogadóak. A sorházi lakáshoz tartozik egy kis saját kert, saját földterület, ahová gépkocsival be is tud parkolni. A lakás, jelentős lakhatási szabadságot nyújt.

Veszprém, a Balatonhoz legközelebb fekvő vármegyeszékhely 2023 évben kivívta magának az egyik legélhetőbb város címet. A megyeszékhelyen, minden van, ami a városi ranghoz szükséges, jó közellátás, infrastruktúra, egészségügy, kultúra, munkahelyek és kiváló vezetés.

Az eladó sorháztól a 20 emeletes épület 597 méter, a Budapesti út 513 méter, a Vásárcsarnok 739 méter, a helyijáratos és vidéki autóbusz pályaudvar 831 méter távolságra van. A Balaton 10 km.

Veszprém egyetemi város, műemlékekben gazdag, sok múzeummal, de van Színháza, Kórháza, Könyvtára, Levéltára, Egyeteme, Sportcsarnoka, Uszodája, Állatkertje, Bevásárlóközpontok és még sok minden.

A városnak vannak munkahelyei, több nagy cég sok ember megélhetését biztosítja: Vemévszer Építő- és Szerelőipari Kft, Bakonykarszt Zrt, Pannontej, Veszprémi Közüzemi Szolgáltató, Balaton Volán Zrt, Algida Jégkrémgyár, Nass Magnet Hungária Elektromos és Mechanikus Eszközöket Termelő és Szolgáltató Kft. Continental Automotive Hungary Kft, Valeo Auto-Electric Kft., Vöröskő Kft.(Euronics üzletlánc), Balluff, Lasselsberger-Knauf, Bramac, Silver Frog Kft, Bakonykarszt Zrt, Unilever Magyarország Kft, Beurer-Hungária Kft. Verga Zrt. stb. Ezen vállalatok helyi iparűzési adója, nem kevés.

Adás-vétel tárgyát képezi az önálló albetéten nyilvántartott lakás és a szintén önálló albetéten nyilvántartott automatizált kapuval rendelkező, 5,53 m x 2,89 m alapterületű fűtött garázs a hozzájuk tartozó közös tulajdonnal.

A sorházhoz tartozó kizárólagos használatú közös tulajdon, a társasházi földterületéből 208,91 m2 földterület. A hely jóságát mi sem fejezi ki jobban, mint a telekárak, és itt, a belvárosban a telekárak magasak. A belvárosban a szokásos telekárak 100 – 130 ezer Ft/m2, gyakorlatilag csak a telekhányadom, alsó hangon is megéri a 20 millió Forintot.

Külön felhívom a figyelmet, hogy a 6 egységes sorházas társasház 1251 m2 saját területen fekszik. A sorházakhoz 208,91 m2 földterület tartozik. Ez biztosítja a viszonylag kis népsűrűséget és azt, hogy ezáltal a szomszédság jelenléte nem nyomasztó.

A belváros közelsége lehetővé teszi, hogy autó nélkül, gyalogosan, kényelmesen el tudja intézni a napi ügyeit, bevásárlásait és nincs gond a gépkocsival való parkolásra. A háromszintes sorházi lakás emberi léptékű, takarékos, elfér benne a család és az autóknak is van helye. Az egyik autó a garázsban, a másik autó pedig a burkolt saját gépkocsi parkolón tud parkolni.

A társasház 1998 évben épült. Szerkezetei: beton alap, 38 cm vastag tégla falazat, vasbeton födémek, fa tetőszerkezeten Bramac betoncserép fedés. Külső homlokzati nyílászárók hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek redőnyökkel ellátva. A külső falakra 10 cm pótlólagos hőszigetelés készült.

A 36,77 m2 alapterületű földszint helyiségei: garázs, folyosó, mosókonyha, WC-kézmosó, szoba. Ezen alapterületen felül a 10,82 m2-es fedett terasz.

A 43,11 m2 alapterületű emelet helyiségei: előszoba, WC-kézmosó, lépcsőház, konyha-étkező, nappali szoba. Ezen alapterületen felül a 7,67 m2-es erkély. A nappali és a szobák padlóburkolata mozaik faparketta burkolatú. Az egyéb helyiségek járólaposak. A tűzhely vezetékes földgázról működik. Szagelszívó be van építve.

A 39,40 m2 alapterületű tetőtér helyiségei: közlekedő, 2 szoba és fürdőszoba.
A három szint összesen 119,28 m2 + terasz 10,82 m2 + erkély 7,67 m2.

Közművek: vezetékes ivóvíz, villany (230 Volt, 1 fázis, 20 Amper), vezetékes földgáz és szennyvízcsatorna. A helyiségek fűtése radiátoros központi fűtés gázkazánról. A használati melegvizet gázbojler biztosítja. Külön mérőórák mérik a közüzemi fogyasztásokat. A vízfogyasztást külön almérő méri. Internet, kábel TV be van vezetve.

A lakás üres, azonnal birtokba vehető, tisztasági festést, karbantartást elvégezve azonnal költözhető. A sorházi lakás irányára, a telekhányaddal, garázzsal, burkolt felszíni parkolóval együttesen: 98,5 millió Ft. A részletekért és a megtekintésért, hívjon engem, az eladót, a 06-20-376-3601 telefonszámon!

Adatok


Típus:
Eladó
Csoport:
csendes
Kategória:
ház
Régió:
Balaton-felvidék
Település:
Veszprém
Balaton távolsága:
5 - 10 km
Irányár:
98 mFt
Hirdetés kód:
424
Irodai kód:
La-383

Kapcsolat


Hirdető:
ELADÓ HÁZAK Ingatlaniroda
Telefonszám:
+36-30-218-0000
Videó bemutató:
Cég honlapja:
Ingatlan honlapja:
Közösségi oldal:
Települések
| Együttműködő partnerek: | BALATON-RÉGIÓ Kft. | Alfa-Sestertius-Team Kft. | CSUDIJÓ-STUDIÓ Kft. | Lux Cecília E. V. | ELADÓ HÁZAK IngatlanirodaDr. Szász ügyvédi iroda | ÉPINFORM Ingatlaniroda |