balatoni-ingatlanpiac.hu
 

Többletszolgáltatások

Tisztelt Felhasználónk! A honlap használata minden 18 életévét betöltött magánhirdetőknek, ingatlanforgalmazó, -ingatlanközvetítő vállalkozásoknak, cégeknek, továbbiakban Felhasználóknak, a Felhasználási feltételekben rögzített kvótákig ingyenes. A Felhasználók, ingyenesen adhatnak fel ingatlanhirdetést az ÁSZF. -ben foglaltak betartásával.

Az ingyenesség mellett a honlapnak vannak fizetős részei is, melyek igénybevétele nem kötelező. Ezek a többletszolgáltatások. Ilyenek a honlap főoldalán, a Hirdetés kiemelt helyen történő megjelenítése. Erre akkor van lehetőség, ha van szabad hely. Míg a legtöbb hirdetési portálon kreditrendszer van, és a kiemelt helyekért a hirdetők egymásra licitálnak, oldalunkon bérelt hely van, ahol nem kell licitálni.

További többletszolgáltatás: az ingyenes kvótákon felüli hirdetési felület igénybevétele, -közzétett Hirdetésben, az ingatlanról készült saját honlap link elhelyezése, -ingatlanos vállalkozás saját portáljára mutató link elhelyezése, ingatlanról, saját vállalkozásról készült YouTube csatornára feltöltött videófilm linkjének elhelyezése, Felhasználók közösségi médiára mutató linkjének elhelyezése.

Többletszolgáltatásra irányuló kérelem esetén, írja meg Felhasználónk, mit szeretne, és személyre szabott, egyedi árajánlatot adunk, melynek elfogadását követően szerződéskötésre kerülhet sor. Az árajánlat elfogadása még nem jelenti a szerződés létrejöttét, a kívánt szolgáltatást meg kell rendelni a Megrendelő számlázási adatainak megadása mellett.

Ezt követően online szerződéskötésre kerül sor a PTK. 5.5. alapján távollévő felek között, a másik félhez indított ajánlattal. Szolgáltató a szerződésben vállalja a Felhasználó többletszolgáltatásának teljesítését, az árajánlatnak megfelelően, a kiegyenlített számla ellenében, a szerződött ideig.

Települések
| Együttműködő partnerek: | BALATON-RÉGIÓ Kft. | Alfa-Sestertius-Team Kft. | CSUDIJÓ-STUDIÓ Kft. | Lux Cecília E. V. | ELADÓ HÁZAK IngatlanirodaDr. Szász ügyvédi iroda | ÉPINFORM Ingatlaniroda |