balatoni-ingatlanpiac.hu

Eladó hétvégi ház, nyaraló, Balaton déli part, Balatonfenyves

Nádirigó hangjára ébredhet az eladó nyaralóban
Aki csak nyáron használja a nyaralót az év legszebb hónapjainak, a szabadidő eltöltésére, annak ez kiváló
Horgászfelszerelés, csónak, vízi bicikli, szörf, gyermekjátékok, kerti grillező, bogrács, fűnyíró, szerszámok stb. tárolására a kb. 21 m2 alapterületű szilárd falazatú csónakház szolgál
A hosszú telek végében a Rendezési Terv jelölése szerint egy közút húzódik, ezáltal a telek Balaton irányába néző hátsó fele eladható, amennyiben a vevőnek nincs szüksége ekkora nagy területre
A hálófülkék padlóburkolata hajópadlóval burkolt, a többi helyiség cement járólapos
Itt lehet étkezni és a vaskályhával lehet fűteni
Ebben a főzőfülkében lehet a reggelit, esetleg a vacsorát elkészíteni
Ebben a hálófülkében 2 fő tud aludni és a másik hálófülkében is 2 fő tud pihenni
A fürdőszoba berendezési tárgyai: zuhanyozó,- mosdó,- WC
Az ingatlan értékesítője Lőkös Gáborné Erika
RETRÓ NYARALÓ STRAND KÖZELBEN ELADÓ
(Nádirigó hangjára ébredhet az eladó nyaralóban.)

Balaton déli partján, Balatonfenyves térségében 1353 m2-es bekerített telek, balatoni hangulatú retró nyaralóval, csónakházzal eladó.

A víz megközelítéséhez, nem kell átmenni forgalmas úton, vasúton. A nyaralótól a kulturált szabad strand bejárata kb. 100 méter, a strand vize kb. 300 méter távolságra van. A strandon szolgáltatásokat lehet igénybe venni, lehet enni-inni a büfékben, vannak öltözők, zuhanyozók, pihenőpadok, gyermekeknek homokozók.

A retró érzést nyújtó nyaraló kb. 52 m2 alapterületű, benne lakószoba,- étkező,- főzőfülke, 2 hálófülke és fürdőszoba. A nyaraló nem nagy, de lehet benne főzni, enni, aludni és tisztálkodni. Nyáron a nap nagy részében úgyis kint tartózkodik az ember, illetve a Balatonban fürdik. Aki csak nyáron használja a nyaralót az év legszebb hónapjainak, a szabadidő eltöltésére, annak ez kiváló. A nyaraló 4 - 6 fő elhelyezésére szolgál.

Telek nagysága: 1353 m2
Ház/lakás nettó alapterülete összesen: 52 m2
Építés éve: 1960
Szerkezetek: A faházas nyaraló betonalapra épült, fa födémes, fa tetőszerkezeten hullámpala fedéssel.
Közművei: vezetékes ivóvíz, villany, szennyvízcsatorna. A vezetékes földgáz csonkja telken belül van.
Fűtése: vaskályha
Műszaki állapota: felújítandó
Extrák: szabad strand 100 m
Melléképület: csónaktároló
Birtokba adás ideje: vételt követően azonnal birtokba vehető

EGYÉB LEÍRÁS:

A retró érzést nyújtó nyaraló kb. 52 m2 alapterületű, benne lakószoba,- étkező,- főzőfülke, 2 hálófülke és fürdőszoba. A nyaraló nem nagy, de lehet benne főzni, enni, aludni és tisztálkodni. Nyáron a nap nagy részében úgyis kint tartózkodik az ember, illetve a Balatonban fürdik. Aki csak nyáron használja a nyaralót az év legszebb hónapjainak, a szabadidő eltöltésére, annak ez kiváló.

Horgászfelszerelés, csónak, vízi bicikli, szörf, gyermekjátékok, kerti grillező, bogrács, fűnyíró, szerszámok stb. tárolására a kb. 21 m2 alapterületű szilárd falazatú csónakház szolgál.

A telek kb. 15 méter széles és kb. 90 méter mély. A hosszú telek végében a Rendezési Terv jelölése szerint egy közút húzódik, ezáltal a telek Balaton irányába néző hátsó fele eladható, amennyiben a vevőnek nincs szüksége ekkora nagy területre.

A ’60-as években épült faházas nyaraló betonalapra épült, fa födémes, fa tetőszerkezeten hullámpala fedéssel. A hálófülkék padlóburkolata hajópadlóval burkolt, a többi helyiség cement járólapos.

Minden közmű be van vezetve: a vezetékes ivóvíz, a villany és a szennyvízcsatorna. A vezetékes földgáz csonkja telken belül van. A használati melegvizet villanybojler állítja elő.

A strand közeli nyaraló vételára a jelenlegi állapotát figyelembe véve került megállapításra, mely 112 millió Forint. Ezért az árért Ön kap egy balatoni hangulatú, retró nyaralót saját stéggel, csónakházzal.

A további információkért és a megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Adatok


Típus:
Eladó
Csoport:
csendes
Kategória:
hétvégi ház, nyaraló
Régió:
Balaton déli part
Település:
Balatonfenyves
Balaton távolsága:
0 - 100 m
Irányár:
112 mFt
Hirdetés kód:
12
Irodai kód:
Ny-434

Kapcsolat


Hirdető:
ELADÓ HÁZAK Ingatlaniroda
Telefonszám:
+36-30-218-0000
Videó bemutató:
Cég honlapja:
Ingatlan honlapja:
Közösségi oldal:
Települések
| Együttműködő partnerek: | BALATON-RÉGIÓ Kft. | Alfa-Sestertius-Team Kft. | CSUDIJÓ-STUDIÓ Kft. | Lux Cecília E. V. | ELADÓ HÁZAK IngatlanirodaDr. Szász ügyvédi iroda | ÉPINFORM Ingatlaniroda |