balatoni-ingatlanpiac.hu

Eladó lakás, Balaton-felvidék, Veszprém

Ház/lakás nettó alapterülete összesen: 54 m2
Építés éve: 1979
Szerkezetek: panel
Közművei: összközmű
Fűtés: távfűtés
Műszaki állapota: felújítandó
Balatontól való tényleges távolság: 15 km
Birtokba adás ideje: azonnal
Energetikai besorolás:
Tényleges irányár: 28,9 millió
Egyéb leírás:
Kényelmes élet egy jó elosztású és benapozású 3. emeleti kétszobás lakásban. Ezt nyújtja Önnek ez az eladó 54 m2-es, 3. emeleti lakás. Az épület a Jutasi lakótelepen található, ahonnan belváros, boltok, buszpályaudvar gyalogosan is kényelmesen elérhető. Ajánlom idősebbeknek, hiszen az épületben lift üzemel, a közelben pedig bolt, buszmegálló, templom, park, közösségi tér pár perc sétával elérhető. Fiataloknak szintén jó lehetőség, mivel nagyon jó a közlekedés, közelben óvoda, iskola megtalálható. De ideális választás befektetőknek is, kis ráfordítással könnyen bérbe adható.
A lakás egy 1979-ben épült, 10 emeletes panel társasház 3. emeletén van. Hasznos alapterülete 54 m2. A biztonsági műanyag ajtón belépve a közlekedőbe érünk, ahol egy nagy beépített szekrény nyeli el a különböző holmikat. Jobbra egy keskeny folyosón érjük el a WC-t, valamint a kádas fürdőszobát. A folyosó végén szintén beépített szekrény van. Igyekeztek a ok minden teret praktikusan kihasználni. A bejárattal szemben, a közlekedő végén található a konyha, balra pedig a tágas nappali, melynek keleti tájolású erkélye van, ami a szomszédos épületekre néz. A fűtés és melegvíz távfűtéssel megoldott. Az órák a lakásban újak, valamint a biztosítékok is. Burkolatok szobákban szőnyegpadló, egyéb helyiségekben linóleum, falak tapétázottak, belső ajtók az eredetiek, az ablakok eredeti Tessauer dupla üvegezésű fa szerkezetek redőnnyel. A konyha és a szoba ablakát, valamint a bejárati ajtót cserélték korszerű, hőszigetelt szerkezetre új redőnyökkel. A lakás rendkívül világos, a helyiségek jól elkülönülnek egymástól, ezért nyugodt, kellemes életteret biztosít. Környezete parkosított, tiszta. Jelenleg üresen áll, tehermentes, azonnal költözhető, de esztétikai felújítást igényel. Ennek pedig az az előnye, hogy a leendő teljes mértékben a saját ízlése szerint tudja kialakítani. Tartozik hozzá az alagsorban egy 2 m2-es tároló. Részletekért, további információkért keresse Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.

Adatok


Típus:
Eladó
Csoport:
csendes
Kategória:
lakás
Régió:
Balaton-felvidék
Település:
Veszprém
Balaton távolsága:
10 - 15 km
Ársáv:
20 - 50 MFt
Hirdetés kód:
350
Irodai kód:
L_40567

Kapcsolat


Hirdető:
csudijoingatlan
Telefonszám:
+36703800296
Videó bemutató:
Cég honlapja:
Ingatlan honlapja:
Közösségi oldal:
Települések
| Együttműködő partnerek: | BALATON-RÉGIÓ Kft. | Alfa-Sestertius-Team Kft. | CSUDIJÓ-STUDIÓ Kft. | Lux Cecília E. V. | ELADÓ HÁZAK IngatlanirodaDr. Szász ügyvédi iroda | ÉPINFORM Ingatlaniroda |