balatoni-ingatlanpiac.hu

Eladó telek, Balaton északi part, Balatonalmádi

Telek nagysága: 900 m2
Közművei: minden közmű utcában, kb. 40 m
Balatontól való tényleges távolság: 3 km
Tényleges irányár: 42 millió
Egyéb leírás:
Balatonalmádiban, közvetlenül belterület mellett eladó beépíthető zártkerti telek. Az ingatlan nagyon kellemes környezetben, a Vöröshegy védelmében helyezkedik el. Itt tartózkodva olyan érzése van az embernek, mintha része lenne a természetnek. 2,5 km-re fekszik a belvárostól és kb. 3 km-re a strandtól. De bolt, buszmegálló, iskola gyalogosan is elérhető távolságban vannak, kb. 800-1000 m.
A tulajdoni lapon zártkert „gyümölcsös” megnevezésű, de a rendezési terven már lakóövezet besorolású. Emiatt beépíthető a rá vonatkozó előírásoknak megfelelően. Azaz: Lke6 övezet, így 20 %-ban beépíthető 5 m építménymagassággal, szabadon álló épülettel. Mivel jelenleg mezőgazdasági terület, a beépítés előtt a beépítendő területet ki kell vonni művelésből. Vagy befektetés esetén meg lehet várni, amíg belterületbe vonásra kerül. Mérete 900 m2. Szabálytalan téglalap alakú, csaknem sík terület. Részben bekerített, az utcafronton és a jobb telekhatáron drótfonattal határolt. Közművek az utcában vannak, kb. 40 m-re az ingatlantól, víz, villany, csatorna, gáz. Megközelítése az utolsó 100 m-en jól beállt murvás úton lehetséges. Jelenleg a terület füves és termő gyümölcsfákkal beültetett. A megtekintéssel kapcsolatban szíveskedjen Magasmarti Anikót keresni a Csudijó-Stúdió Kft-nél.

Adatok


Típus:
Eladó
Csoport:
csendes
Kategória:
telek
Régió:
Balaton északi part
Település:
Balatonalmádi
Balaton távolsága:
1 - 5 km
Irányár:
42 mFt
Hirdetés kód:
342
Irodai kód:
T_40602a

Kapcsolat


Hirdető:
csudijoingatlan
Telefonszám:
+36703800296
Videó bemutató:
Cég honlapja:
Ingatlan honlapja:
Közösségi oldal:
Települések
| Együttműködő partnerek: | BALATON-RÉGIÓ Kft. | Alfa-Sestertius-Team Kft. | CSUDIJÓ-STUDIÓ Kft. | Lux Cecília E. V. | ELADÓ HÁZAK IngatlanirodaDr. Szász ügyvédi iroda | ÉPINFORM Ingatlaniroda |