balatoni-ingatlanpiac.hu

Eladó üdülő, apartman, Balaton déli part, Balatonlelle

BALATONLELLÉN 12 SZOBÁS APARTMANHÁZ ELADÓ. CÉGES ÜDÜLŐKÉNT IS FUNKCIONÁLHAT.
A földszinten 2 db külön bejáratú szeparált lakás található, az emeleten pedig 3 db lakrész. A két szint összesen kb. 228,73 m2 alapterületű.
A lakóház 2002 évben épült és folyamatosan karbantartott
A ház alkalmas egész évben nagycsaládosok balatoni nyaralójának, céges üdülőnek, befektetésnek, panziónak
Kerti pavilon, grillezési, bográcsozási lehetőség, gyermekeknek játszószerek vannak
A földszint kb. 114,47 m2 alapterületű
Az emelet kb. 114,26 m2 alapterületű
Kellemes alvás esik az emeleti fagerendás mennyezetű szobákban, melyek belmagassága 2,48 méter
A földszinten és az emeleten egy-egy Vaillant gázkazán biztosítja a szintenkénti központi fűtést és a melegvizet
A mediterrán stílusban, igényesen megépített lakóház folyamatosan karbantartott, jó műszaki állapotú
A helyiségek padlóburkolatai minőségi járólapok, a szobák parkettásak, a falak mosható festékkel festettek.A szobákban kellemes alvás esik
A szobákban egyedileg készített bútorok vannak
Mindegyik lakrész rendelkezik beépített konyhával - étkezővel
Az emeleti franciaerkélyes előtér a nagy megnyitású üvegfelületének köszönhetően világos
Lőkös Gáborné Erika 06-30-218-0000
BALATONLELLÉN 12 SZOBÁS APARTMANHÁZ ELADÓ. CÉGES ÜDÜLŐKÉNT IS FUNKCIONÁLHAT.
A megélhetést biztosító apartmanház a strandtól 300 méterre, csendes helyen van.

A mediterrán stílusban, igényesen megépített lakóház folyamatosan karbantartott, jó műszaki állapotú. Évek óta visszajáró igényes vendégkörrel rendelkezik, mely biztos jövedelmet biztosítanak.

Balatonlelle rendkívül fejlett infrastruktúrával rendelkezik, mondhatjuk, hogy a nyaralás mekkája. Itt Balatonlellén, a vasút és a vízpart között, a szabad strand vizétől 300 méterre önálló helyrajzi számon nyilvántartott, 812 m2 térmértékű teljesen bekerített, szépen parkosított, összközműves telken eladó egy fiatal, 2002 évben épült, mediterrán stílusú lakóépület.

Telek nagysága: 812 m2
Ház szintenkénti nettó alapterülete összesen: földszint: 114,47 m2, emelet: 114,26 m2
Építés éve: 2002
Szerkezetek: vasbeton gerendarács alap, tégla falazat, vasbeton födém, emeletet lezáró födém fafödém, tetőzete fa tetőszerkezeten Bramac betoncserép. A külső főfalakra a hővédelem érdekében 5 cm hőszigetelés került.
Beépített anyagok: jó minőségűek
Közművei: vezetékes ivóvíz, villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram 3 x 25 Amper áramerősséggel), szennyvízcsatorna és vezetékes földgáz
Fűtés: radiátoros központi
Műszaki állapota: karbantartott jó állapot
Balatontól való tényleges távolság: 300 méter
Birtokba adás ideje: megegyezés szerint
Tényleges irányár: 402,5 millió Forint

EGYÉB LEÍRÁS:

Balaton déli partján, Balatonlellén, a vasút és a vízpart között, a szabad strand vizétől 300 méterre önálló helyrajzi számon nyilvántartott, 812 m2 térmértékű teljesen bekerített, összközműves telken, a tulajdoni lap tanúsága szerint lakóház udvar megnevezésű fiatal lakóépület eladó.

Az ingatlantól egyenes út vezet a 300 méterre lévő szabad strandra. Személyhajó és sporthajó kikötő 714 méter, étterem 636 méter, fagylaltozó 764 méter, vasútállomás 813 méter, 7-es főközlekedési út 800 méter, M7-es autópálya le- és felhajtó 6200 méter távolságra van.

Az épület külső befoglaló mérete 18,62 m x 8,73 m, kétszintes, földszintet és emeletet tartalmaz. A földszinten 2 db külön bejáratú szeparált lakás található, az emeleten pedig 3 db lakrész. A két szint összesen kb. 228,73 m2 alapterületű. Ezen az alapterületen felül, a 2 földszinti fedett terasz és emeleti 4 fedett erkély alapterülete összesen: 49,98 m2.

A telekre az elektromos működtetésű kapun lehet autókkal beparkolni a burkolt udvarra. 7 autó tud parkolni az udvaron. A ház alkalmas egész évben nagycsaládosok balatoni nyaralójának, céges üdülőnek, befektetésnek, panziónak.

A ház hagyományos építésű masszív, nem hivalkodó, szolid eleganciájával az utca egyik hangulatos épülete. A ház közvetlen környezete igényes. Ahhoz, hogy valaki jól érezze magát, nem csak a háznak kell jónak lennie, hanem a közvetlen környezetének is.

A kerítések mentén körben tuják vannak ültetve, a gyalogjárdák mentén dísznövények, bokrok. A növények öntözése a fúrt kútból van megoldva. Kerti pavilon, grillezési, bográcsozási lehetőség, gyermekeknek játszószerek vannak.
A mediterrán stílusban, igényesen megépített lakóház folyamatosan karbantartott, jó műszaki állapotú. Évek óta visszajáró igényes vendégkörrel rendelkezik, mely fix. jövedelmet biztosítanak. A strand közeli 5 lakrészes családi ház irányára 402,5 millió Forint.

Tisztelt érdeklődő! Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, szíveskedjék engem, Lőkös Gáborné Erikát keresni. További információkkal szolgálok, és megszervezem az ingatlan megtekintését. Kérem, hogy a további tárgyalásokat is velem szíveskedjék folytatni! Elérhető vagyok a 06-30-218-0000 telefonszámon. Várom hívását!

Adatok


Típus:
Eladó
Csoport:
csendes
Kategória:
üdülő, apartman
Régió:
Balaton déli part
Település:
Balatonlelle
Balaton távolsága:
100 - 300 m
Irányár:
402 mFt
Hirdetés kód:
323
Irodai kód:
Lh-670

Kapcsolat


Hirdető:
ELADÓ HÁZAK Ingatlaniroda
Telefonszám:
+36-30-218-0000
Videó bemutató:
Cég honlapja:
Ingatlan honlapja:
Közösségi oldal:
Települések
| Együttműködő partnerek: | BALATON-RÉGIÓ Kft. | Alfa-Sestertius-Team Kft. | CSUDIJÓ-STUDIÓ Kft. | Lux Cecília E. V. | ELADÓ HÁZAK IngatlanirodaDr. Szász ügyvédi iroda | ÉPINFORM Ingatlaniroda |