balatoni-ingatlanpiac.hu

Eladó ház, Balaton déli part, Balatonvilágos

A nagy kert, az élhető házzal, a tökéletes szabadságot jelenti
A kerítések mentén tujasövény biztosítja azt, hogy a kertbe kívülről ne lehessen belátni, vagy a kertből kilátni. Csak a kertet körülvevő tuja sövény 196,6 méter hosszú.
A pihenő és díszkertben, ahogy az ember gyönyörködik a növényekben, elfelejti a dolgos hétköznapokat
A parkosított kertben jól érzi magát ember és állat egyaránt. A telek átlagosan 27,21 méter széles és átlagosan 85 méter hosszú.
A kertben mindig van napos és árnyékos rész
A kerti- és grill partik rendezésének elengedhetetlen kelléke a kerti úszómedence és a szabadtéri grillező, itt van hely, mindez megvalósítható
A kertben szomorúfűz, különféle örökzöldek, díszfák, díszcserjék, rózsák és különböző termő gyümölcsfák találhatók
A zöld, a szép kert megnyugtató látványt nyújt. Tökéletes a regenerálódás.
A képen a lakóház alaprajzi elrendezése látható
Az ingatlan értékesítője Lőkös Gáborné Erika
NAGYMÉRETŰ PIHENŐ- ÉS DÍSZKERTET IMÁDÓK FIGYELMÉBE
(A nagy kert, az élhető házzal, a tökéletes szabadságot jelenti.)

Balatonvilágoson, pihenő és díszkert, fiatal, korszerű anyagokból épült lakóházzal eladó. A kert további lehetőségeket rejt magában, tovább fejleszthető akár növényanyaggal, akár kerti berendezésekkel az esztétikum és a józan ész határain belül. A kerti- és grill partik rendezésének elengedhetetlen kelléke a kerti úszómedence és a szabadtéri grillező. Amennyiben valaki ezeket megcsináltatja, jelentős hozzáadott értéket adhat az ingatlanának. A lakóház igazi erénye, a tökéletes konyha,- étkező,- fedett terasz és kert kapcsolat. A parkosított kertben jól érzi magát ember és állat egyaránt. A telek átlagosan 27,21 méter széles és átlagosan 85 méter hosszú.

Telek nagysága: 2300 m2
Ház/lakás nettó alapterülete összesen: 79,59 m2
Építés éve: 2010
Szerkezetek: betonalap, 38 cm vastag POROTHERM külső falak, vasbeton áthidalók, fafödém, fa tetőszerkezeten Bramac betoncserép
Közművei: vezetékes földgáz, vezetékes ivóvíz, szennyvíz csatorna, villany (230 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram is, 3 x 16 Amper áramerősséggel)
Fűtése: radiátoros és padlófűtés, vaskályha, hűtő-fűtő klíma
Műszaki állapota: jó állapotú
Extrák: nagyméretű pihenő- és díszkert
Birtokba adás ideje: megegyezés szerint

EGYÉB LEÍRÁS:

Az ingatlantól az autóbuszmegálló kb. 364 méter, vasútállomás kb. 424 méter, étterem kb. 429 méter, általános iskola kb. 673 méter, óvoda kb. 769 méter, Aliga Liget bejárata kb. 642 méter, 71-es főközlekedési út kb. 1923 méter, M7-es autópálya le- és felhajtója kb. 2000 méter távolságra található.

A fiatal lakóház emberi léptékű, pont annyit tud, amennyit kell. A ház földszintes, az élet egyetlen szinten, a földszinten zajlik. A ház napra (délnek) tájolt, a kelő naptól a nyugvó napig, valahol mindig besüt a nap. Alvásra a szoba fürdőszobával, illetve a 2 szoba fürdőszobával lakrészek szolgálnak.

A pihenő és díszkertben, ahogy az ember gyönyörködik a növényekben, elfelejti a dolgos hétköznapokat és egyszersmind léleküdítő, lélek felszabadító, megnyugtató érzést kelt benne. Tökéletes a regenerálódás. A kertben szomorúfűz, különféle örökzöldek, díszfák, díszcserjék, rózsák és különböző termő gyümölcsfák találhatók. A kerítések mentén tujasövény biztosítja azt, hogy a kertbe kívülről ne lehessen belátni, vagy a kertből kilátni. Csak a kertet körülvevő tuja sövény 196,6 méter hosszú.

A lakóház szerkezetei: betonalap, 38 cm vastag POROTHERM külső falak, vasbeton áthidalók, fafödém, fa tetőszerkezeten Bramac betoncserép, 2 rétegű hőszigetelt üvegezésű műanyag külső homlokzati nyílászárók zsalukkal ellátva. A ház, külső homlokzata 10 cm vastag pótlólagos hőszigetelést kapott, így a külső falak vastagsága 50 cm.

Közművek: vezetékes földgáz, vezetékes ivóvíz, szennyvíz csatorna, villany (230 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram is, 3 x 16 Amper áramerősséggel). Kábel TV, riasztó van. A lakóházban a fűtő - hűtő klímával, illetve a Saunier Duval turbó ventillációs kombi gázkazánnal is lehet fűteni, de ez a kazán biztosítja a használati melegvizet is.

A hidegburkolatos helyiségekben padlófűtés található, a hálószobákban radiátoros fűtés van. A nappali,- étkezőben, a hűvösebb időben a vaskályhával is be lehet fűteni. Mindkét fürdőszobában törülköző szárító radiátor is felszerelésre került.

Helyiséglista

Előtér 4,00 m2
Folyosó 3,97 m2
Fürdőszoba: 5,95 m2
Nappali-étkező: 20,66 m2
Konyha: 6,02 m2
Hálószoba: 12,00 m2
Hálószoba: 12,00 m2
Hálószoba: 11,40 m2
Fürdőszoba: 3,57 m2
ÖSSZESEN: 79,59 m2

+ Fedett terasz: 31,63 m2

Az Aliga Liget projekt várható befejezésével további ingatlanárak növekedése várható.

A nagy telkes lakóház ára: 178 millió Ft. A további információkért és a megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Adatok


Típus:
Eladó
Csoport:
felújított
Kategória:
ház
Régió:
Balaton déli part
Település:
Balatonvilágos
Balaton távolsága:
500 m - 1 km
Irányár:
178 mFt
Hirdetés kód:
61
Irodai kód:
Lh-656

Kapcsolat


Hirdető:
ELADÓ HÁZAK Ingatlaniroda
Telefonszám:
+36-30-218-0000
Videó bemutató:
Cég honlapja:
Ingatlan honlapja:
Közösségi oldal:
Települések
| Együttműködő partnerek: | BALATON-RÉGIÓ Kft. | Alfa-Sestertius-Team Kft. | CSUDIJÓ-STUDIÓ Kft. | Lux Cecília E. V. | ELADÓ HÁZAK IngatlanirodaDr. Szász ügyvédi iroda | ÉPINFORM Ingatlaniroda |