balatoni-ingatlanpiac.hu

Eladó ház, Balaton északi part, Badacsonytomaj

Nyaranta sok turista látogat el Badacsonyba
A ház folyamatosan karbantartott, jó állapotú
A képen a nappali,- konyha,- étkező és a fürdőszoba látható
A képen a hálószobák és a nappali látszik a cserépkályhával
Badacsony, a borok őshazája. Vannak termelői piacok, ahol lehet kóstolgatni és attól a termelőtől kell megvenni a bort, akinek a bora a legjobban ízlett
A füves kert szépen gondozott, benne örökzöldekkel
A kert hátsó felében van egy saját kilátó, melyről a Balatont lehet látni
Aki nyáron eljön a Balatonra, annak Badacsonyba mindenképpen be kell térnie
Az ingatlan értékesítője Lőkös Gáborné Erika
ÉRTELMISÉGEIK HÁZA BADACSONYBAN ELADÓ
(Az eladó ház, a praktikusságon kívül, az egyik legjobb helyen fekszik.)

Badacsony egyik legjobb helyén, önálló helyrajzi számon nyilvántartott 1136 m2 telken eladó egy földszintes családi lakóház. Az ingatlanhoz közel van a központ, orvos, gyógyszertár és a bevásárlási lehetőség, a strand kb. 580 méter, a hajóállomás és a vasútállomás kb. 1930 méter távolságra van. A hajóállomás mellett is található egy strand, lehet itt horgászni. A kikötőből hajókirándulásokra lehet menni.

A Hableány Borozó és Étteremben lehet étkezni, borozni, de lehetőség van rendezvények megtartására is, de ezen kívül annak kisebb büfék és falatozók, ahol különféle tájjellegű ételeket, italokat lehet fogyasztani.

Telek nagysága: 1136 m2
Ház/lakás nettó alapterülete összesen: 130 m2
Építés éve: 1960
Közművei: vezetékes ivóvíz, villany, szennyvízcsatorna, vezetékes földgáz
Fűtése: radiátoros központi + 2 cserépkályha
Felújítás éve: 2010
Fel lettek felújítva: gépészeti csővezetékek, burkolatok, nyílászárók, megújult a fürdőszoba, új lett a tető, a külső főfalak a hővédelem érdekében 10 cm hőszigetelést kaptak és a kerítés is megszépült, kovácsoltvas anyagból készült.
Műszaki állapota: folyamatosan karbantartott
Balatontól való tényleges távolság: 580 m
Extrák: a ház csak földszintes, nem kell emeletet mászni
Birtokba adás ideje: vételt követően azonnal
Tényleges irányár: 99,99 millió Forint

EGYÉB LEÍRÁS:

2010 évben ai felújítási munkálatokat végeztek el, melyek kiterjedtek a gépészeti csővezetékek, burkolatok, nyílászárók cseréjére, megújult a fürdőszoba, új lett a tető, a külső főfalak a hővédelem érdekében 10 cm hőszigetelést kaptak és a kerítés is megszépült, kovácsoltvas anyagból készült. Az udvar pormentesített, térkővel burkolt.

A földszintes családi ház kb. 130 m2 alapterületű. Helyiségei: nappali szoba, konyha, étkező, 3 hálószoba, folyosó, fürdőszoba (zuhanyozó-, mosdó-, WC.), 2 illemhely, külső megközelítésű tároló. Ezen alapterületen felül csatlakozik az épülethez a kb. 35 m2-es fedett terasz.

A lakóházban a radiátoros központi fűtés mellett még két cserépkályhával is lehet fűteni. Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany, a szennyvízcsatorna és a vezetékes földgáz.

Tavasztól őszig terjedő időszakban jó idő esetén a mindenkori használók kint tartózkodnak a jó levegőn. Az udvar és berendezési tárgyai hozzátartoznak az élettérhez, a fedett kerti pavilon, az épített kerti konyha, és a borozó úgy van kialakítva, hogy ami itt sül, azt a borpince előtti fedett étkezőben lehet elfogyasztani. Innen közvetlen lejárat van a borpincébe, ahol a finom badacsonyi borok vannak tárolva és a szódavíz, így azok a legjobb hőmérsékleten kerülnek felszolgálásra.

A badacsonyi, jó helyen lévő, karbantartott, földszintes lakóház irányára 99,99 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Adatok


Típus:
Eladó
Csoport:
felújított
Kategória:
ház
Régió:
Balaton északi part
Település:
Badacsonytomaj
Balaton távolsága:
500 m - 1 km
Irányár:
100 mFt
Hirdetés kód:
205
Irodai kód:
Lh-668

Kapcsolat


Hirdető:
ELADÓ HÁZAK Ingatlaniroda
Telefonszám:
+36-30-218-0000
Videó bemutató:
Cég honlapja:
Ingatlan honlapja:
Közösségi oldal:
Települések
| Együttműködő partnerek: | BALATON-RÉGIÓ Kft. | Alfa-Sestertius-Team Kft. | CSUDIJÓ-STUDIÓ Kft. | Lux Cecília E. V. | ELADÓ HÁZAK IngatlanirodaDr. Szász ügyvédi iroda | ÉPINFORM Ingatlaniroda |