balatoni-ingatlanpiac.hu

Eladó ház, Balaton északi part, Örvényes

lakóház
lakóház
kert az épület mellett
beépített veranda
konyha
szoba
szoba
fürdőszoba
fürdőszoba
fürdőszoba
szoba
pince bejárata
pince
melléképület
garzon belülről
garázs
hátsó kert
hátsó kert
Telek nagysága: 2578 m2
Ház/lakás nettó alapterülete összesen: 88 m2
Építés éve: 1920-as, 30-as évek
Szerkezetek: kő és tégla falak, vasbeton födém, fa nyeregtető zsindely fedéssel, fa hőszigetelt üvegezésű ablakok
Közművei: összközmű
Fűtés: gázkazán radiátorokkal
Felújítás éve:
Fel lettek felújítva: minden
Műszaki állapota: jó
Balatontól való tényleges távolság: 1,3 km
Melléképület: pince, garzon, garázs
Birtokba adás ideje: megegyezés szerint
Energetikai besorolás:
Tényleges irányár: 85 millió
Egyéb leírás:
Örvényes központjában kínálom eladásra ezt a 3 szobás, földszintes, felújított kőházat melléképületekkel, pincével, több telekkel. Alkalmas állandó lakásra és nyaralónak is. Illetve ajánlom befektetőknek, mert a most még használhatatlan telekrészek újra lesznek parcellázva és építési telekként értékesíthetők a későbbiekben. Bolt, faluközpont 100 m, buszmegálló 150 m, vasúti megálló 300 m, a Balaton part pedig 1,3 km távolságra van.
Az épület egy 75 cm vastag kőfalakkal épült kb. 100 éves ház, melyet a jelenlegi ok a 90-es években teljes körűen felújítottak. Főbb szerkezetek: kőfalak, vasbeton födém, fa szerkezetű nyeregtető zsindely fedéssel, fa hőszigetelt ablakok műanyag redőnnyel, szúnyoghálóval. A hasznos lakóterület 88 m2. Az épület bejárata a ház oldalából nyílik, belépve a verandára jutunk. Innen közelíthető meg minden helyiség, jobbra a nappali, szemben a konyha, melyből egy jó méretű kamra nyílik. A konyhában van egy működőképes, nagy kemence többféle sütőhellyel a különböző ételeknek, egyszerre többféle étel is süthető, főzhető benne. Illetve a konyha mellett vezet fel a lépcső a padlásra. Balra van a másik hálószoba, ebből nyílik a fürdőszoba, a fürdőből pedig egy kisszoba. A lakóház jó állapotú, összközműves, fűtését gázkazán biztosítja radiátorokkal, a meleg vizet pedig villanybojler biztosítja. A melléképületek a házhoz csatlakoznak. Az udvarból lehet lemenni a száraz, bolthajtásos pincébe (28 m2). Mellette két egymásból nyíló helyiség (17,6 m2) van, melyekből műhely, kis garzon vagy pl. fodrász, manikűrös, kozmetika üzlet is kialakítható. Majd a 42 m2-es garázs következik, azután pedig még két tárolóhelyiség van. Az épületekhez tartozó telek nagysága 1104 m2. Nagy része füves terület nagy fákkal, kőfal maradványokkal, kerti sütögetővel. Az alatta lévő földútról is megközelíthető. A többi terület (1474 m2) hosszan elnyúló keskeny sáv, jelenleg nem hasznosított, be sem építhető. Az önkormányzat viszont elkészítette már az idevonatkozó szabályozást, újra fogják parcellázni a területet és minden a területnagyságának megfelelő építési telket/telkeket fog visszakapni, melyek beépíthetők, értékesíthetők lesznek. A központi helyen fekvő jó állapotú lakóház előre egyeztetett időpontban megtekinthető. Részletekért, további információért keresse Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.

Adatok


Típus:
Eladó
Csoport:
felújított
Kategória:
ház
Régió:
Balaton északi part
Település:
Örvényes
Balaton távolsága:
1 - 5 km
Irányár:
85 mFt
Hirdetés kód:
373
Irodai kód:
Cs_40596

Kapcsolat


Hirdető:
csudijoingatlan
Telefonszám:
+36703800296
Videó bemutató:
Cég honlapja:
Ingatlan honlapja:
Közösségi oldal:
Települések
| Együttműködő partnerek: | BALATON-RÉGIÓ Kft. | Alfa-Sestertius-Team Kft. | CSUDIJÓ-STUDIÓ Kft. | Lux Cecília E. V. | ELADÓ HÁZAK IngatlanirodaDr. Szász ügyvédi iroda | ÉPINFORM Ingatlaniroda |