balatoni-ingatlanpiac.hu

Eladó hétvégi ház, nyaraló, Balaton déli part, Balatonvilágos

Balatonvilágoson, extra széles telken, felújított, teljesen befejezett nyaraló eladó
Autókkal be lehet állni az udvaron lévő fedett és burkolt gépkocsi beállóba
A telken két épület található, a főépület és a vendégház. A nyaraló kívül - belül teljesen fel van újítva.
A 21,64 m2-es fedett, kertkapcsolatos teraszról lehet bemenni a nyaralóba. Az időjárástól védett teraszon kellemesen lehet  étkezni, beszélgetni, olvasgatni, üldögélni.
Az egy térben lévő nappali,-étkezőben felszerelésre került egy Daikin levegő-levegő hőszivattyú hűtő-fűtő klíma készülék
A nyaraló helyiségeinek mindig friss levegőjét a kiépített pollenszűrős szellőztető rendszer biztosítja. A helyiségek között nincs küszöb, ezáltal biztonságosan lehet közlekedni.
A képen, az egyik szoba látható, mely jelenleg irodaként van használva
A képen, az új konyha látszik. Be van építve az indukciós villanytűzhely és az AEG típusú elektromos tűzhely.
A kép, a fürdőszobát (zuhanyozó,- mosdó,- WC.) ábrázolja
Az ingatlan értékesítője Lőkös Gáborné Erika
GONDTALAN,- PROBLÉMAMENTES BALATONI ÉLMÉNYEK
(Balatonvilágoson, extra széles telken, felújított, teljesen befejezett nyaraló eladó.)

Ez a balatoni nyaraló, csak arra vár, hogy használják, ide csak be kell költözni és az amúgy is kevés szabadidejét, tényleges pihenéssel töltheti. A nyaraló Budapesthez való közelsége lehetővé teszi, hogy a sűrűbben (minden héten), vagy tartósan használja a fárasztó, stresszes hétköznapok után, gondtalanul pihenjen itt, kikapcsolódjon, feltöltődjön energiával. Élvezze a Balatont és Aliga Liget változatos szolgáltatásait!

Telek nagysága: 680 m2
Főépület+vendégház alapterületeik: Főépület 41,84 m2, Vendégház 23,41 m2
Szerkezetek: betonalap, korszerű tégla falazat + 12 cm grafitos EPS hőszigetelés, vasbeton födém, fa tetőszerkezeten cserépfedés
Beépített anyagok:
Közművei: vezetékes ivóvíz, villany, szennyvízcsatorna. Gázvezeték az utcában.
Fűtése: elektromos padlófűtés
Felújítás éve: 2020
Fel lettek felújítva: utcai kerítés, fűtési rendszer, vízvezeték hálózat, villanyhálózat, új a fürdőszoba és berendezési tárgyai, a konyha és berendezései, valamint a burkolatok. Nyílászárók hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek szúnyoghálókkal ellátva.
Műszaki állapota: jó állapotú
Extrák: 24 méter extra szélességű telek, klíma,
Melléképület: vendégház
Birtokba adás ideje: megegyezés szerint

EGYÉB LEÍRÁS:

Balatonvilágoson, 680 m2 térmértékű, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, teljesen bekerített, 24,0 méter extra szélességű telken, kívül - belül felújított, teljesen befejezett hétvégi ház, vendégházzal, eladó. A telekszélesség miatt, a közvetlen szomszédok jelenléte, nem zavaró.

A csendes helyen lévő nyaralót, aszfaltos utcáról lehet megközelíteni, szomszédságában, környezetében jobbára rendezett nyaralók vannak. Ahhoz, hogy valaki jól érezze magát, nem csak a háznak kell jónak lennie, hanem a közvetlen környezetének is.

A nyaralótól a Club Aliga Üdülőcentrum (új nevén: Aliga Liget) bejárata kb. 955 méter, étterem kb. 1000 méter, autóbuszmegálló kb. 700 méter, vasútállomás kb. 1200 méter, bevásárlási lehetőség 1300 méter, Lovas park kb. 350 méter, strand és kikötő kb. 1300 méter, M7 autópálya le- és felhajtó kb. 1200 méter távolságra található.

Autókkal be lehet állni az udvaron lévő fedett és burkolt gépkocsi beállóba. Az épületet körülvevő járda és a fedett gépkocsi beálló beton kockakővel burkolt, ezáltal esőben is száraz lábbal lehet bemenni mindkét épületbe. Az utcai kerítés is új, az autókkal való behajtás egyszerű, az automata úszókapu egy gombnyomásra működik.

A telken két épület található, a főépület és a vendégház. A nyaraló kívül - belül teljesen fel van újítva. A felújítási munkálatokat kiváló referenciákkal rendelkező szakemberek végezték. A felújítás 2020 évben történt, mely során kicserélésre került a fűtési rendszer, a vízvezeték hálózat és a villanyhálózat. Minőségi anyagok kerültek beépítésre, új a fürdőszoba és berendezési tárgyai, a konyha és berendezései, valamint a burkolatok. Nyílászárók hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek szúnyoghálókkal ellátva.

A tetőzetről lefolyó csapadékvíz horganyzott taposóráccsal, süllyesztett víznyelő folyókával van elvezetve. A teraszra kerülő esetleges csapadékvíz elvezetése vízvető profillal van megoldva amellett, hogy esztétikusan lezárja a terasz burkolás szélét, megakadályozza a burkolás szélén a csapadék visszafolyását a burkolólapok alá.

Szerkezetek: betonalap, korszerű tégla falazat + 12 cm grafitos EPS hőszigetelés, vasbeton födém, fa tetőszerkezeten cserépfedés.

A vendégház 2020 évben került megépítésre, beton alap, tégla falazat hőszigeteléssel, cserépfedéssel.

Összefoglalva: minden úgy lett megcsinálva, hogy ának később se legyen gondja a nyaralóval.

Helyiséglista:

Főépület:
Nappali,- étkező 3,48 x 4,65 = 16,18 m2
Hálószoba 3,46 x 2,60 = 8,99 m2
Hálószoba 2,39 x 3,20 = 7,64 m2
Konyha 2,37 x 1,73 = 4,10 m2
Fürdőszoba 2,10 x 2,35 = 4,93 m2
ÖSSZESEN: 41,84 m2

+ Fedett terasz 6,46 x 3,35 = 21,64 m2
+ Fedett gépkocsi beálló 7,17 x 3,58 = 25,66 m2
+ Pince 2,37 x 2,72 = 6,44 m2

Vendégház:
Szoba 2,61 x 4,22 = 11,01 m2
Szoba 4,28 x 2,60 = 11,12 m2
WC,- kézmosó 1,08 x 1,19 = 1,28 m2
ÖSSZESEN: 23,41 m2

Fedett terasz/szabadtéri konyha 3,80 x 3,16 = 12,00 m2

Pince:

Az épület egy része alatt van a kb. 2,37 m x 2,72 m = 6,44 m2-es belméretű hűvös, száraz pince. Itt lehet tárolni a sört, bort, üdítő italokat, zöldséget és gyümölcsöt. A pince födémje alatt kerültek szakszerűen elvezetve a szennyvízelvezető csövekkel, melyeket szükség esetén könnyedén lehet ellenőrizni és javítani.

A 21,64 m2-es fedett, kertkapcsolatos teraszról lehet bemenni a nyaralóba. Az időjárástól védett teraszon kellemesen lehet étkezni, beszélgetni, olvasgatni, üldögélni.

A nyaraló környezete, kialakítása és felszereltsége olyan, hogy használóinak a kényelmét kiszolgálja. Az élet az épület mögötti hátsókertben zajlik. Ide lett tervezve a vendégház tetőzete alatt kialakított fedett terasz/szabadtéri konyha a falikúttal. Itt finom ételeket süthet, főzhet, bográcsozhat, megvendégelheti rokonait, barátait.

Az egy térben lévő nappali,-étkezőben felszerelésre került egy Daikin levegő-levegő hőszivattyú hűtő-fűtő klíma készülék. Ebben a helyiségben van egy kémény, ide lehet beépíteni kandallót, vagy cserépkályhát, de további fűtési lehetőség a kiépített elektromos padlófűtés.

Be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany és a szennyvízcsatorna. Gázvezeték van az utcában. A használati melegvizet elektromos bojler állítja elő. A gyors internet optikai üvegszálas kábelen van bekötve.

A kert kiválóan alkalmas szabadidős tevékenység végzésére, van hely elhelyezni kerti pihenőt, kerti medencét, gyermek játszószereket. A szeparált, parkosított kert nagyfokú szabadságot nyújt a pihenni vágyó családtagoknak. A kertben lévő dísznövények, sövények átgondoltan lettek összeválogatva, vannak örökzöldek, virágok, díszfák, babérmeggy.

Minden úgy lett kialakítva, hogy a kert kevés munkával rendben tartható legyen és maradjon, jusson idő, a pihenésre. Ez a nyaraló teljesen készen van és befejezett. A vételt követően, balatoni élmények várnak Önre. A nyaraló irányára 94,2 millió Forint.

Kedves Érdeklődő! Ezzel a nyaralóval kapcsolatban továbbra is velem szíveskedjen tartani a kapcsolatot! A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni engem Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Adatok


Típus:
Eladó
Csoport:
felújított
Kategória:
hétvégi ház, nyaraló
Régió:
Balaton déli part
Település:
Balatonvilágos
Balaton távolsága:
1 - 5 km
Irányár:
94 mFt
Hirdetés kód:
33
Irodai kód:
Ny-445

Kapcsolat


Hirdető:
ELADÓ HÁZAK Ingatlaniroda
Telefonszám:
+36-30-218-0000
Videó bemutató:
Cég honlapja:
Ingatlan honlapja:
Közösségi oldal:
Települések
| Együttműködő partnerek: | BALATON-RÉGIÓ Kft. | Alfa-Sestertius-Team Kft. | CSUDIJÓ-STUDIÓ Kft. | Lux Cecília E. V. | ELADÓ HÁZAK IngatlanirodaDr. Szász ügyvédi iroda | ÉPINFORM Ingatlaniroda |