balatoni-ingatlanpiac.hu

Eladó lakás, Balaton déli part, Siófok

ÖSSZEKÖLTÖZŐKNEK!  Földszintes, felújított generációs lakás, Siófokon eladó.
Az utcában, a képen látható stílusos, polgári villák vannak
A képen, a két egymás mellett lévő lakás alaprajzi beosztása látható. Az egyik lakás kb. 53,01 m2, a másik lakás kb. 28,80 m2 alapterületű.
A konyhabútorba be van építve a gáztűzhely és a szagelszívó, a villanysütő helye ki van alakítva, az beépíthető
a konyhabútorba van rejtett módon beépítve a lakás fűtését és melegvíz ellátását biztosító Ariston gázkazán és a hűtőszekrény
 A fürdőszobában a fűtést a törölközőszárítós radiátor biztosítja
A WC csésze az oldalfali szerelőpanelre van felszerelve, előnye a légies megjelenés mellett az, hogy alatta könnyű a takarítás
A melegvíz ellátását a gázkazán és a villanybojler biztosítja
A fürdőszoba berendezési tárgyai: épített zuhanyozó,- mosdó,- WC
A helyiségek belmagassága 2,89 méter. Van tér és levegő miáltal jó alvás esik a szobákban.
A hálószobákból közvetlenül ki lehet menni a teraszokra
A kép, az egyszobás lakás lakószobáját (nappali) ábrázolja
A kép szintén az egyszobás lakás nappalijában készült
A képen, a 20,20 m2-es nappali,- étkező látható a főző-rész kapcsolattal
A konyha-rész minimális felszereltségű: villanyfőző, hűtőszekrény, mosogató, mely könnyű reggelik, esetleg vacsorák készítésére kiválóan megfelel
A zuhanyozó előtti térbe került beépítésre a mosdó
A kép, a másik vizesblokkot (zuhanyozó,- WC) ábrázolja. A természetes szellőzést a nyitható ablak biztosítja.
Lőkös Gáborné Erika 06-30-218-0000
ÖSSZEKÖLTÖZŐKNEK!
Földszintes, felújított generációs lakás, Siófokon eladó.

Siófokon, a Kossuth Lajos utcában, ahol több régi, polgári villaépület is található, eladó egy földszinti, felújított, generációs lakás. A generációs lakás, két külön-bejáratú, egymás melletti lakás összenyitásával jött létre.

Lakás nettó alapterülete összesen: 81,81 m2
Közművei: vezetékes ivóvíz, villany, szennyvízcsatorna, vezetékes földgáz
Fűtés: radiátoros központi
Felújítás éve: 2020
Fel lettek felújítva: víz-, villany-, gépészeti vezetékekre, burkolatokra, a külső homlokzati nyílászárók 3 és 2 rétegű hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek. A fürdőszobák is teljesen újak.
Balatontól való tényleges távolság: 700 méter
Birtokba adás ideje: szerződéskötést követő 3 hónap
Tényleges irányár: 86,0 millió Forint

EGYÉB LEÍRÁS:

Az élet körforgása (születés, halál, válás, stb) különböző élethelyzeteket produkál. A generációs lakás számtalan lehetőséget kínál használóinak. A legfontosabb előnye, hogy két család tudja használni, egymás zavarása nélkül. További előnye, hogy fel van újítva, és csak földszintes, nem kell lépcsőzni!

Az egykori villaépület, négylakásos társasházként működik. A hangulatos utca mindkét oldalán árnyékot adó fák vannak. A gyér forgalmat bonyolító utca olyan széles, hogy annak egyik oldalán, parkolósáv van kialakítva, ahol autókkal lehet parkolni.

A közelben szinte minden megtalálható, ami a napi életvitelhez szükséges: vásárcsarnok 350 méter, pékség 330 méter, McDonalds 380 méter, Penny 500 méter, Spar 570 méter, étterem 600 méter, kórház, patika 600 méter, Víztorony (centrum) és a Sió Pláza 780 méter, vasútállomás, autóbusz pályaudvar 1000 méter. Hajóállomás 1180 méter, szabad strand 700 méter távolságra található.

A két egymás mellett lévő lakás jelenleg egy lakásként van használva, de egy ajtó befalazása után két külön bejáratú lakásként tud funkcionálni. Ebben az esetben az egyik lakásban lakik a , a másik lakást pedig ki tudja adni bérbe, vagy akár el is tudja adni.

Amennyiben a lakás így van használva, ahogy most van, akkor összeköltözve, egymás közvetlen szomszédságában tudnak lakni a családtagok. Mivel csak egy ajtó választja el egymástól a két lakrészt, így biztosítva van a különböző életkorú családtagok magánéleti függetlenségének megtartása.

A 2 szoba, 2 félszoba, 2 konyha, 2 fürdőszoba súrlódásmentes használatot biztosít az együtt élőknek. Összeköltözve együtt lakhatnak úgy, hogy senki nem zavarja a másikat:

- szülő és a felnőtt korú gyermeke
- szülő és a felnőtt korú gyermeke annak kis családja
- szülő és az egyedül maradt nagymama/nagypapa vagy mindkettő

A nappaliban felszerelt klíma szükség esetén használható. A konyhabútorba be van építve a gáztűzhely és a szagelszívó, a villanysütő helye ki van alakítva, az beépíthető. Továbbá a konyhabútorba van rejtett módon beépítve a lakás fűtését és melegvíz ellátását biztosító Ariston gázkazán és a hűtőszekrény.

A nappaliból közvetlenül ki lehet menni a kb. 11,79 m2-es teraszra. Itt a teraszon lehet levegőzni, üldögélni, grillezni.

A helyiségek belmagassága 2,89 méter. Van tér és levegő miáltal jó alvás esik a szobákban. A szobák padlóburkolatai laminált parketta, a többi helyiség jó minőségű járólappal burkolt. A hálószobákból közvetlenül ki lehet menni a teraszokra.

A földszintes, felújított, két lakrészes lakás ára: 86 millió Forint.

Tisztelt érdeklődő! Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, szíveskedjék engem, Lőkös Gáborné Erikát keresni. További információkkal szolgálok, és megszervezem az ingatlan megtekintését. Kérem, hogy a további tárgyalásokat is velem szíveskedjék folytatni! Elérhető vagyok a 06-30-218-0000 telefonszámon. Várom hívását!

Adatok


Típus:
Eladó
Csoport:
felújított
Kategória:
lakás
Régió:
Balaton déli part
Település:
Siófok
Balaton távolsága:
500 m - 1 km
Irányár:
86 mFt
Hirdetés kód:
324
Irodai kód:
La-380

Kapcsolat


Hirdető:
ELADÓ HÁZAK Ingatlaniroda
Telefonszám:
+36-30-218-0000
Videó bemutató:
Cég honlapja:
Ingatlan honlapja:
Közösségi oldal:
Települések
| Együttműködő partnerek: | BALATON-RÉGIÓ Kft. | Alfa-Sestertius-Team Kft. | CSUDIJÓ-STUDIÓ Kft. | Lux Cecília E. V. | ELADÓ HÁZAK IngatlanirodaDr. Szász ügyvédi iroda | ÉPINFORM Ingatlaniroda |