balatoni-ingatlanpiac.hu

Eladó lakás, Balaton-felvidék, Veszprém

Franciaerkélyes, első emeleti, felújított panellakás, Veszprémben eladó
Veszprém látványosan és dinamikusan fejlődő megyeszékhely
A lakás a Jutasi Úti lakótelep egyik legcsendesebb részén van
A park fái között ülőpadok vannak, itt lehet üldögélni, levegőzni. Az épületek között van több modern játszótér.
A főbejárati ajtón belépve az előszobaszekrényre lehet letenni a kabátokat, cipőket
A folyosón van egy mennyezetig érő beépített szekrény, melyben sok-sok holmi elfér
A 9,69 m2 alapterületű étkezőből nyílik a konyha és a nappali szoba
Az étkezőtől tolóajtóval van elválasztva a konyha és a közlekedő, szükség esetén ezek elhúzhatók
A kb. 84,46 m2 alapterületű lakás DNy-ÉK-i tájolású, ezáltal jól átszellőztethető és minden ablakából a parkra lehet kilátni
A nappali szobán a klasszikus erkély helyett Franciaerkély van, mely a zöld parkra néz
A nappali szobából és a konyhából is a parkra lehet kilátni
A szobák padlóburkolata laminált parketta, a többi helyiség mázas kerámia burkolatú
A lakás összkomfortos, be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a szennyvízcsatorna, a földgáz, a villany és a kábel TV. Kaputelefon, internet van
Külön mérőórák mérik a közüzemi fogyasztásokat. A lakás távfűtésű, hőmennyiségmérőkkel felszerelve. Az elhasznált hőmennyiséget a szolgáltató távleolvasással rögzíti.
Az egyedi legyártású konyhabútorba beépítésre került a gáztűzhely villanysütővel, a szagelszívó és a hűtőszekrény
A kép, az 5,20 m2 alapterületű jól felszerelt és sok tároló elemmel rendelkező konyhát ábrázolja
A nappali + 3 szoba étkezős lakásban van hely szinte mindennek és kényelmes használatot nyújt
Lőkös Gáborné Erika 06-30-218-0000
FRANCIAERKÉLYES, ELSŐ EMELETI, FELÚJÍTOTT PANELLAKÁS VESZPRÉMBEN ELADÓ
A zöldövezeti lakás jól lakható, élhető, kényelmes használatot nyújt

A látványosan és dinamikusan fejlődő, Veszprém vármegye székhelyén Veszprémben a Jutasi Úti Lakótelep legjobb helyén, zöldövezetben, négyemeletes társasházban, első emeleti, Franciaerkélyes panellakás, igényesen felújítva, üresen, azonnal birtokba vehető és költözhető állapotban eladó.

Az ingatlan helye, település vagy térség: Veszprém
Az ingatlan kategóriája: panellakás
Ház/lakás nettó alapterülete összesen: 84,46 m2
Építés éve: 1980
Főbb épületszerkezetek: panel
Közművei: víz, villany, csatorna, gáz
Fűtés: távfűtés
Felújítás éve: 2020
Műszaki állapota: jó
Balatontól való tényleges távolság:
Birtokba adás ideje: vételt követően azonnal
Tényleges irányár: 55,9 mFt

EGYÉB LEÍRÁS:

Veszprém Magyarország legélhetőbb városai között van nyilvántartva, megyei kórházzal, ipari övezettel, munkahelyekkel, uszodával, sport arénával, műemlékek sokaságával, állatkerttel, egyetemmel, középiskolákkal és sok bevásárlási lehetőséggel. Veszprém, a Balatonhoz legközelebb lévő megyeszékhely.

A lakás a lakótelep egyik legcsendesebb részén van. Autókkal az épületek közötti parkolókban ingyenesen lehet parkolni. Társasházon belüli első emeleti elhelyezkedése a legjobb, nem kell sokat lépcsőzni. Lift nincs, ezáltal nincsenek lift zajok. A társasház ügyeit a közös képviselő intézi.

Általában a lakóépületeken belül, kiemelt jelentőségűek az első emeleti lakások. Ez az a szint, amely mindenki számára elfogadható ahol nincs lift, és ha valaki irodának (pl. ügyvéd, adótanácsadó, könyvelő, stb.) használja, ide még szívesen felmennek az ügyfelek.

A közelben több bevásárlási lehetőség, óvoda, iskola, orvos, gyógyszertár, helyi járatos autóbuszmegálló található. A park fái között ülőpadok vannak, itt lehet üldögélni, levegőzni. Az épületek között van több modern játszótér.

Az első emeletre felérkezve, a lépcsőházból három lakás nyílik. A főbejárati ajtón belépve az folyosóra érkezünk, melyből jobbra található kettő szoba. Továbbhaladva szemben az étkezőbe érkezünk, melyből jobbra nyílik a konyha és a közlekedő, balra pedig a nappali szoba. A közlekedőből nyílik a külön illemhely, a fürdőszoba és a harmadik szoba.

A kb. 84,46 m2 alapterületű lakás DNy-ÉK-i tájolású, ezáltal jól átszellőztethető és minden ablakából a parkra lehet kilátni. A képek, a Franciaerkélyes nappali szobában készültek.

Külön írnék a Franciaerkélyről: a nappali szobán a klasszikus erkély helyett Franciaerkély van kialakítva. Talán kiülni nem lehet rá, de szőnyeget rázni, cigarettát szívni, kihajolni a korláton lehet. Ezen kívül lehet ruhát szárítani, virágot kitenni a korlátra és a nyitott erkélyajtó elé ülve levegőzni. A Franciaerkély a zöld parkra néz. Előnye, hogy télen nem kell róla havat takarítani.

A lakás összkomfortos, be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a szennyvízcsatorna, a földgáz, a villany és a kábel TV. Kaputelefon, internet van. Külön mérőórák mérik a közüzemi fogyasztásokat.

A külső homlokzati nyílászárók hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek, műanyag redőnyökkel, szúnyoghálókkal ellátva. Mivel a konyhában lévő gázkészülék a használat során oxigént von el a környezetéből, a nyílászáróba be van építve az akusztikus légbevezetős szellőztető. A friss levegő ezen a légbevezetőn keresztül a mennyezet irányába áramlik, ezáltal keveredik a konyha levegőjével, ablaknyitás nélkül.

A lakás távfűtésű. A hőmennyiségmérővel felszerelt radiátorok adják le a hőt, a annyi fűtési díjat fizet, amennyit elhasznál. Az elhasznált hőmennyiséget a szolgáltató távleolvasással rögzíti. Több ügyfelünk kifejezetten előtérbe helyezi a távfűtést, mert mindig kellemes hőmérséklet van a lakásban, környezetkímélő fűtési mód, nem kell kéményfelújításról gondoskodnia. Továbbá, ennél a fűtési rendszernél, nincs égéstermék visszaáramlás a kéményből, nem kell tartania gázrobbanástól, nem kell évente üzembe helyezni a gáz fűtőkészülékét, nem kell a kazánt javítgatni, cserélni, így gondtalanul élvezheti a szolgáltatás adta előnyöket és a városi kényelmet.

A nappali + 3 szoba étkezős lakásban van hely szinte mindennek és kényelmes használatot nyújt.

A lakás üres, nem kell várni, hogy kiköltözzenek belőle és nem a felújítással kell kezdeni. A zöldövezeti, első emeleti lakás irányára 55,9 millió Forint. A további információkért és a megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Magasmarti Anikót a 06-70-380-0296 telefonszámon!

Adatok


Típus:
Eladó
Csoport:
felújított
Kategória:
lakás
Régió:
Balaton-felvidék
Település:
Veszprém
Balaton távolsága:
10 - 15 km
Irányár:
56 mFt
Hirdetés kód:
420
Irodai kód:
La-382

Kapcsolat


Hirdető:
ELADÓ HÁZAK Ingatlaniroda
Telefonszám:
+36-30-218-0000
Videó bemutató:
Cég honlapja:
Ingatlan honlapja:
Közösségi oldal:
Települések
| Együttműködő partnerek: | BALATON-RÉGIÓ Kft. | Alfa-Sestertius-Team Kft. | CSUDIJÓ-STUDIÓ Kft. | Lux Cecília E. V. | ELADÓ HÁZAK IngatlanirodaDr. Szász ügyvédi iroda | ÉPINFORM Ingatlaniroda |