balatoni-ingatlanpiac.hu

Eladó ház, Balaton déli part, Balatonvilágos

A családi lakóház, mindegyik szintje egy - egy külön-bejáratú lakásnak felel meg, konyhával, fürdőszobával, nappalival, 2 - 2 hálószobával
A földszint kb. 63,81 m2, az emelet kb. 53,54 m2, a tetőtér kb. 50,39 m2 alapterületű. A három szint nettó össz-szint alapterülete kb. 167,74 m2
A képen a földszinti nappali,- konyha,- étkező látható
Szintén a földszinti nappali,- konyha,- étkező látszik
A földszinti nappali,- konyha,- étkező 28,43 m2 alapterületű
Az emeleti nappali,- étkező 19,69 m2 alapterületű
Az emeleti nappaliból nyílik a konyha
Az emeleti  nappali kijárat van a fedett teraszra
Az emeleti fedett terasz 12,58 m2 alapterületű
Az emeleti egyik hálószoba 9,31 m2 alapterületű
Az emeleti fürdőszobában ki van építve a hideg-melegvíz vételi lehetőség, ide lehet bekötni az automata mosógépet
A tetőtéri nappali,- konyha,- étkező 21,17 m2 alapterületű
Ez a tetőtéri hálószoba 9,37 m2 alapterületű
A másik tetőtéri hálószoba 12,59 m2 alapterületű
A képen a tetőtéri fürdőszoba (zuhanyozó, mosdó, WC) látszik. A padló- és oldalfalburkolat Olasz vízzáró burkolat.
A télen, nyáron használható fűthető dézsafürdőben 6 - 8 személy tud fürdőzni. Vétel esetén eladó ezt a dézsafürdőt vevőnek ajándékba adja.
Autóval a VIACOLOR beton burkolaton vagy a fedett gépkocsi beállóban lehet parkolni
Az ingatlan értékesítője Lőkös Gáborné Erika
JÓL HASZNOSÍTHATÓ 3 LAKÁSOS LAKÓHÁZ, BALATONALIGÁN ELADÓ
(Miközben az egyik lakást lakja, vagy nyaral, a másik 2 lakás kiadásából jövedelemre tehet szert.)

A lakóház megvétele egyúttal befektetés is. A külön bejáratú lakrészeinek köszönhetően többféle funkcióra alkalmas:

- jól kiadható szeparált 3 lakás nyáron fizető vendégeknek, vagy egész éves albérletnek.
- egyik lakásban a lakhat, a másik kettőt jövedelemszerzésre használhatja.
- a földszinti lakásban a szülők lakhatnak, a másik kettő lakásban, két felnőtt gyermeke a családjával.
- generációk egyidejű nyaralása, a nyári szabadság ideje alatt egymás zavarása nélkül elférnek szülők a
gyermekeikkel, nagyszülők az unokákkal, vagy a felnőtt gyerekek barátaikkal.

Telek nagysága: 399 m2
Szintek és alapterületeik: A földszint kb. 63,81 m2, az emelet kb. 53,54 m2, a tetőtér kb. 50,39 m2 alapterületű. A három szint nettó össz-szint alapterülete kb. 167,74 m2.
Ház/lakás nettó alapterülete összesen: 167,74 m2
Építés éve: 1996
Szerkezetek: korszerű építőanyagok, a nyílászárók hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek redőnyökkel, szúnyoghálókkal felszerelve, tetőzete cserépfedés.
Közművei: vezetékes ivóvíz, kerti locsolómérő, villany földkábelen bekötve (220 Volt háztartási áram 1 x 32 Amper áramerősséggel), vezetékes földgáz és szennyvízcsatorna
Fűtése: padlófűtés
Műszaki állapota: karbantartott
Extrák: kamera, mobil applikációról vezérelt távfelügyelet, 4 m3-es esővíztartály, filagória, dézsafürdő, fedett gépkocsi beálló, burkolt-pormentesített udvar
Birtokba adás ideje: megegyezés szerint

EGYÉB LEÍRÁS:

Budapesthez közeli Balatonaligán, teljesen bekerített, 399 m2 térmértékű, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, összközműves, parkosított telken eladó egy háromszintes, karbantartott állapotú családi lakóház.

A családi lakóház, mindegyik szintje egy - egy külön-bejáratú lakásnak felel meg, konyhával, fürdőszobával, nappalival, 2 - 2 hálószobával. A telek utcafronti szélessége 16,86 méter, átlagos mélysége 24,08 méter.

A lakóház környezetében jellemzően nyaralóépületek találhatók, de vannak állandó lakosok is. A lakóháztól az étterem, az autóbuszmegálló kb. 500 méter, az élelmiszerbolt, a vasútállomás kb. 700 méter, a jelenleg is fejlesztés alatt álló Club Aliga, új nevén Aligaliget kb. 400 méter, a Balaton vize kb. 900 méter, míg az M7-es autópálya le- és felhajtója kb. 1200 méter távolságra található.

Balatonaliga az egyik kedvelt balatoni üdülőhely, ugyanis könnyű megközelíteni autóval a 7-es és a 71-es főútról, valamint az M7-es autópályáról, illetve jó a vonat és az autóbusz közlekedés is.

A Club Aligába (egykori MSZMP üdülő), új nevén Aligaliget Üdülőcentrumba ingyenesen lehet bemenni és igénybe venni a szolgáltatásokat. Lehet itt enni - inni, fagylaltozni, kisgyermekek részére gyermekmedence és több játszótér van, az árnyékot adó fák alatt lehet a nagy melegben hűsölni. Akinek vitorlás hajója van, itt a kikötőben lehetősége van a hajó tárolására.

1994 évben a lakóházat építész tervezte, aki nyilatkozott a jóságáról, az I. fokú Építésügyi Hatóság engedélyezte, használatbavételi engedélyt adott ki azzal, hogy a ház kielégíti a lakóházra előírt követelményeket és a hőtechnikai szabványoknak megfelel.

A lakóház korszerű építőanyagokból épült, a nyílászárók hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek redőnyökkel, szúnyoghálókkal felszerelve, tetőzete cserépfedés. A lakóház 1996 évben kapott használatbavételi engedélyt.

A kb. 16,07 m2-es földszinti tároló jelenleg raktárként és háztartási helyiségként van használva, itt van a mosógép és van egy kézmosó is, de garázsként is funkcionálhat. A tárolóból nyílik a kazánház (a képen ez látható), itt található a vízmelegítő gázbojler és a fűtést biztosító gázkazán. A kazánházban is van kézmosó és illemhely.

Az emeleten és a tetőtérben padlófűtés van, a földszinten jelenleg a kazánházban van radiátoros fűtés, a többi helyiségekben szükség esetén NOBO fűtőpanel felszerelésével megoldható a fűtés. A képek, az emeleti hálószobákban készültek.

Közművek: vezetékes ivóvíz, kerti locsolómérő, villany földkábelen bekötve (220 Volt háztartási áram 1 x 32 Amper áramerősséggel), vezetékes földgáz és szennyvízcsatorna.

A fűtést gázkazán, a melegvizet gázbojler biztosítja. Riasztó és kamera rendszer ki van építve, a mobiltelefonos applikáció segítségével aktuális élőképeket a valós időben lehet nézni, hogy mi történik a balatoni házunknál.

A kert egy része parkosított, a növényeket a 4 m3-es víztároló tartályból lehet öntözni. Az udvar pormentesített, térkővel burkolt, több autóval lehet parkolni. A kerti kiülőben, a filagóriában, fedett helyen lehet elfogyasztani a grillezett ételeket.

A télen, nyáron használható fűthető dézsafürdőben 6 - 8 személy tud fürdőzni. Vétel esetén eladó ezt a dézsafürdőt vevőnek ajándékba adja. A befektetés jellegű, jövedelemszerzésre is alkalmas, három családnak, több gyermekes családnak szeparált használatot nyújtó lakóház irányára, a becsértéke: 95 millió Forint.

Tisztelt érdeklődő! Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, szíveskedjék engem, Lőkös Gáborné Erikát keresni. További információkkal szolgálok, és megszervezem az ingatlan megtekintését. Kérem, hogy a további tárgyalásokat is velem szíveskedjék folytatni! Elérhető vagyok a 06-30-218-0000 telefonszámon. Várom hívását!

Adatok


Típus:
Eladó
Csoport:
használt
Kategória:
ház
Régió:
Balaton déli part
Település:
Balatonvilágos
Balaton távolsága:
500 m - 1 km
Irányár:
95 mFt
Hirdetés kód:
8
Irodai kód:
Lh-593

Kapcsolat


Hirdető:
ELADÓ HÁZAK Ingatlaniroda
Telefonszám:
+36-30-218-0000
Videó bemutató:
Cég honlapja:
Ingatlan honlapja:
Közösségi oldal:
Települések
| Együttműködő partnerek: | BALATON-RÉGIÓ Kft. | Alfa-Sestertius-Team Kft. | CSUDIJÓ-STUDIÓ Kft. | Lux Cecília E. V. | ELADÓ HÁZAK IngatlanirodaDr. Szász ügyvédi iroda | ÉPINFORM Ingatlaniroda |