balatoni-ingatlanpiac.hu

Eladó ház, Balaton északi part, Balatonalmádi

Terasz
Sorház
Előtér, folyosó
Előtér, folyosó
Nappali
Konyha
Konyha
fürdőszoba
Hálószoba
Melléképület: műhely, tároló, fatároló, kút
alaprajz
Telek nagysága: 375 m2
Helyiségek: folyosó, 2 szoba, konyha, kamra
Ház/lakás nettó alapterülete összesen: 66 m2
Építés éve: múlt század eleje
Szerkezetek: 70 cm vastag főfalak, fa födém, nyeregtető, cserépfedés, műanyag hőszig. ablakok
Közművei: összközmű
Fűtés: gázkazán radiátorokkal, vízteres kandalló, 2 cserépkályha
Felújítás éve: 2006-tól folyamatosan
Balatontól való tényleges távolság: 3 km
Melléképület: műhely, tároló - garázs lehet belőle
Birtokba adás ideje: megegyezés szerint
Energetikai besorolás:
Tényleges irányár: 36,9 millió
Egyéb leírás:
Balatonalmádi vörösberényi városrészének központjában vált eladóvá ez a földszintes, kétszobás lakóház, mely osztatlan közös telken áll további két másik lakóházzal és több melléképülettel. A lakóház önálló helyrajzi számmal rendelkezik és 1/1 tulajdon, valamint tartozik hozzá egy 375 m2-es telek, mely szintén saját tulajdon. A lakóépületek szorosan egymás mellé épültek. A megközelítése saját kapun keresztül is lehetséges. Közelben bolt, orvosi rendelő, buszmegálló, iskola, posta percek alatt elérhető. Csendes, nyugodt környék, Veszprém 13 km, Balaton part kb. 3 km.
Az épület egy régi kőház 70 cm vastag kő falakkal, stukatúros födémmel, fa sátortetővel és cserép fedéssel. Kb. 11 éve felújították, melynek során kicserélték a burkolatokat, a fürdőszobát vezetékekkel együtt, új műanyag hőszigetelt nyílászárókat építettek be, új homlokzatvakolat került fel és az aljzat vízszigetelését is megoldották, valamint a Saunier Duval gázkazánról és vízteres kandallóról vezérelhető központi fűtés is ekkor épült ki. A házikó hasznos alapterülete 66 m2. Délnyugati tájolású, belépve az előszobába érünk, innen közelíthető meg a többi helyiség. Balra a nappali, mellette a konyha, melyből egy kis kamra nyílik, jobbra a fürdőszoba és a hálószoba. Egy személynek vagy egy párnak ideális nagyságú még kisgyerekkel is. A fenti fűtések mellett két db cserépkályha is van az épületben, a meleg vizet pedig villanybojler szolgáltatja. Az ingatlan összközműves. Az osztatlan közös telken tartozik hozzá egy kb. 10 m2-es földalatti pince, kb. 21 m2-es melléképület, melyben műhely és tároló található. A vöröskőből kirakott ásott kútból pedig lehet locsolni a kertet és a növényeket. A saját tulajdonú telek mérete 375 m2, ez lemegy egészen az alatta csordogáló patakig. Romantikus hangulatú, drótfonattal bekerített, fűves terület néhány gyümölcsfával. Az ingatlan sajátossága, hogy az előtte húzódó járda faragott vöröskőből kirakott, ahol nagy bokor árnyékában áll egy vöröskő asztal is. Állandó lakhelynek, nyaralónak egyaránt ideális lehet. További információkért kérem, keresse Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.

Adatok


Típus:
Eladó
Csoport:
használt
Kategória:
ház
Régió:
Balaton északi part
Település:
Balatonalmádi
Balaton távolsága:
1 - 5 km
Ársáv:
20 - 50 MFt
Hirdetés kód:
335
Irodai kód:
Cs_40559

Kapcsolat


Hirdető:
csudijoingatlan
Telefonszám:
+36703800296
Videó bemutató:
Cég honlapja:
Ingatlan honlapja:
Közösségi oldal:
Települések
| Együttműködő partnerek: | BALATON-RÉGIÓ Kft. | Alfa-Sestertius-Team Kft. | CSUDIJÓ-STUDIÓ Kft. | Lux Cecília E. V. | ELADÓ HÁZAK IngatlanirodaDr. Szász ügyvédi iroda | ÉPINFORM Ingatlaniroda |