balatoni-ingatlanpiac.hu

Eladó ház, Balaton-felvidék, Veszprém

Épület a kertből
Utcafront
Emelet
Kilátás a tetőtérből
Fsz
udvar
fsz-i alaprajz
emeleti alaprajz
Telek nagysága: 1435 m2
Ház/lakás nettó alapterülete összesen: 166 m2
Építés éve: 1980-as évek
Szerkezetek: masszív épület
Közművei: összközmű
Fűtés: gázkazán radiátorokkal
Felújítás éve: 2022
Fel lettek felújítva: emeleti rész
Műszaki állapota: emelet jó, fsz. felújítandó
Balatontól való tényleges távolság: 18 km
Birtokba adás ideje: megegyezés szerint
Energetikai besorolás:
Tényleges irányár: 69,7 millió
Egyéb leírás:
Sokgyerekes család remek lakóhelye lehet ez a sokszobás, nagy terekkel és kerttel rendelkező lakóház Veszprém-Kádártán. Vagy szülő + gyerekek összeköltözésére is alkalmassá tehető. Szálláskiadásra is kiváló lehetőség, a szobák nagyméretűek, a legnagyobbakban fürdő is kialakítható, illetve a tetőtér beépítésével további szobákat nyerhet. Ideális esetbe 3 apartman alakítható ki benne. A nagy kertben elhelyezhet medencét, pergolát, kerti sütögetőt, kemencét, stb. A belváros 7 km, a Balaton part pedig 20 km távolságra van. A városrész központja, ahol posta, orvosi rendelő, ABC, helyijáratos buszmegálló található 200 m-en belül megtalálható. Nagyobb bevásárlási lehetőségek (Tesco, Obi, Pepco, stb.), uszoda, benzinkút, kézilabda csarnok 5 perc autóúttal elérhetők.
A kétszintes épület az 1980-as években épült. Főbb szerkezeti elemei: vasbeton sávalap, 50 cm vastag határoló falak, vasbeton gerendás födémek, fából ácsolt nyeregtető pala fedéssel. Rendkívül masszív épület repedések nélkül hatalmas terekkel, nagy szobákkal és konyhával. A megkezdte a felújítását, az emeleti rész hamarosan el is készül, ezen kívül kicserélte a garázsajtót és a fsz-i bejárati ajtót. Az emeleten új fűtésrendszert építettek ki kondenzációs gázkazánról radiátorokkal. Itt újak a vezetékek, a burkolatok, a nyílászárók 3 rétegű fából készült szerkezetek, a fürdőszoba és a konyhabútor szintén új. A fszi rész a régi gáz és vegyes tüzelésű kazánról fűthető felújítás után. Összes hasznos lakótér kb. 166 m2 + garázs. A földszinti részen a garázs és a belőle nyíló kazánház, a szélfogó, előtér, nappali, konyha, tároló, Wc található. Az emeletre kényelmes kényelmes falépcső vezet, ahol nappali, konyha, 3 szoba, fürdőszoba és erkély került kialakításra. Illetve a kert felé építhető egy terasz. A lépcső továbbvezet a tetőtérbe, ahol további helyiségek még kialakíthatók. Ezen a szinten is van egy erkély, ahonnan jól látszanak a bakonyi hegyek és Gyulafirátót. Az épület fsz-i része felújítást igényel. Az ingatlan összközműves, 3 x 16 A áramerősséggel rendelkezik. Fűtése vegyes tüzelésű és gázkazánról is lehetséges radiátor hőleadókkal, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A telek mérete 1435 m2, jelenleg kicsit elhanyagolt, egy kis munkával és fantáziával azonban széppé varázsolható. Található rajta egy ásott kút, amiről a locsolás megoldható, valamint cseresznyefa, mandula, meggyfák, almafa és a közepén egy hatalmas tuja, mely alatt remekül lehet hűsölni a nyári melegben. Illetve a ház mögötti részen egy régi föld alatti pince, melynek bejárata a ház és a tuja között van. A végében egy melléképület megmaradt kőfalai állnak. Komoly érdeklődés esetén alaprajzot tudok küldeni. További információkért keresse Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.

Adatok


Típus:
Eladó
Csoport:
használt
Kategória:
ház
Régió:
Balaton-felvidék
Település:
Veszprém
Balaton távolsága:
15 - 20 km
Ársáv:
50 - 100 MFt
Hirdetés kód:
349
Irodai kód:
Cs_40523

Kapcsolat


Hirdető:
csudijoingatlan
Telefonszám:
+36703800296
Videó bemutató:
Cég honlapja:
Ingatlan honlapja:
Közösségi oldal:
Települések
| Együttműködő partnerek: | BALATON-RÉGIÓ Kft. | Alfa-Sestertius-Team Kft. | CSUDIJÓ-STUDIÓ Kft. | Lux Cecília E. V. | ELADÓ HÁZAK IngatlanirodaDr. Szász ügyvédi iroda | ÉPINFORM Ingatlaniroda |