balatoni-ingatlanpiac.hu

Eladó hétvégi ház, nyaraló, Balaton déli part, Balatonszárszó

A kertes nyaraló két családnak, több gyermekes családnak, vagy baráti társaság részére nyújt balatoni nyaralási lehetőséget
A 25,31 m2-es fedett teraszon több asztaltársaság is kényelmesen elfér
A képen, a földszinti nappali látható a tetőtérbe felvezető lépcsővel
A kép, szintén a földszinti nappaliban készült
A képen, a földszint főzőfülke látszik. Igazából a nagyobb főzések nem itt, hanem a garázsban kialakított nyári konyhában történnek.
A kép, a földszinti kertre néző egyik hálószobában készült
A kép, a földszinti fürdőszobát (zuhanyozó,- mosdó) ábrázolja
A képen, a nyári konyha látható
A konyha rendelkezik vezetékes gázzal, villannyal, hideg - meleg vízzel, szennyvíz elvezetéssel
A földszint kb. 70,45 m2 alapterületű, a tetőtér kb. 54,23 m2 alapterületű. A két szint nettó alapterülete összesen: kb. 124,68 m2
A kép, a kertre néző tetőtéri erkélyes szobát ábrázolja
A képen, szintén egy tetőtéri szoba látható
A képen, egy másik tetőtéri szoba látszik
A kép, a tetőtéri fürdőszobát (kád,- mosdó) ábrázolja
A kert hátsó részében van a kerti zuhanyozó és a kőgrill a szalonnasütő garnitúrával. Ahogy a képen is látszik, ez az ételkészítési lehetőség pár lépésre van a fedett terasztól.
A kert sarkában van a grillező
Az ingatlan értékesítője Lőkös Gáborné Erika
CSALÁDI NYARALÁS A BALATONNÁL
(A nyaralóban 11 fő részére van fekhely.)

A kertes nyaraló két családnak, több gyermekes családnak, vagy baráti társaság részére nyújt balatoni nyaralási lehetőséget. A gyerekek itt tölthetik a nyári vakációt szüleikkel, nagyszüleikkel, itt találkozhatnak a távoli rokonok, barátok egymással, mert ebben a nyaralóban van elég hely és elfér mindenki: nappali + 6 hálószoba, 2 konyha, 2 fürdőszoba, 2 külön illemhely.

Az eladásra felkínált kertes nyaraló alkalmas arra, hogy a Vevő, tavasztól őszig itt tartózkodjon. Családjával, barátaival közös programokat tölthet el, közös kerti sütögetések, strandolhat, a balatoni kerékpárúton kerékpározhat, és együtt élhetik meg a közös élményeket.

Telek nagysága: 543 m2
Szintek és alapterületeik: Földszint 70,45 m2, Tetőtér 54,23 m2
Ház/lakás nettó alapterülete összesen: 124,68 m2
Építés éve: 1985
Szerkezetek: betonalap, téglafal, vasbeton födém, fa tetőszerkezeten zsindelyfedés
Beépített anyagok:
Közművei: vezetékes ivóvíz, villany (220 Volt háztartási 1 x 16 Amper áramerősséggel és éjszakai áram 1 x 10 Amper áramerősséggel), szennyvízcsatorna, vezetékes földgáz.
Fűtése: földszinten radiátoros központi fűtés
Fel lettek felújítva: villanyvezetékek, a központi fűtés és a vízvezetékek
Műszaki állapota: korának megfelelő
Birtokba adás ideje: megegyezés szerint

EGYÉB LEÍRÁS:

Balaton déli partján, Balatonszárszó üdülőövezetében a szabadon megközelíthető vízparttól kb. 351 méterre, kétszintes nyaraló eladó. Az 543 m2 térmértékű telek átlagos szélessége 16,85 méter, hosszúsága átlagosan 32,20 méter. A nyaraló, beépített utcasoron fekszik, és aszfaltos utcáról lehet megközelíteni. A telekre autókkal be lehet állni.

A nyaralótól az élelmiszerbolt kb. 388 m, étterem,- vasútállomás kb. 1600 m, M7-es autópálya le- és felhajtó kb. 3000 m távolságra található. Balaton vize kb. 300 méter távolságra van.

A nyaraló a ’80-as évek közepén épült, az akkori kornak megfelelő burkolatokkal, de ma is jól használható és jól működik benne minden. Időközben a földszinti helyiségek parkettája ki lett cserélve új parketta burkolatra és a villanyvezeték is új rézvezetékkel át lett fűzve.

Szerkezetek: betonalap, téglafal, vasbeton födém, fa tetőszerkezeten zsindelyfedés. Az épület külső homlokzati nyílászárói (erkélyajtók, ablakok), hőszigetelt üvegezésű fa szerkezetek redőnyökkel, szúnyoghálókkal felszerelve. Az épület bejárati ajtói vasráccsal védettek.

A nyaralóba be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany (220 Volt háztartási 1 x 16 Amper áramerősséggel és éjszakai áram 1 x 10 Amper áramerősséggel), a szennyvízcsatorna és a vezetékes földgáz. A földszinten ki van építve a radiátoros gázközponti fűtés.

A villanyvezetékek ki lettek cserélve rézvezetékre, a központi fűtés és a vízvezeték vörösréz vezeték forrasztott kötésekkel.

Amikor az itt tartózkodók úgy gondolják, hogy együtt szeretnének lenni akkor erre való a kert, a terasz, ha pedig el szeretnének vonulni, akkor mindenki megy a szobájába aludni. A kerti növényeket a fúrt kútból lehet öntözni a szivattyúval, mely víztisztítóval is fel van szerelve.

A közös élmények eltöltésére alkalmas, téliesített balatoni nyaraló irányára: 65 millió Ft. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!


Adatok


Típus:
Eladó
Csoport:
használt
Kategória:
hétvégi ház, nyaraló
Régió:
Balaton déli part
Település:
Balatonszárszó
Balaton távolsága:
100 - 300 m
Irányár:
65 mFt
Hirdetés kód:
34
Irodai kód:
Ny-436

Kapcsolat


Hirdető:
ELADÓ HÁZAK Ingatlaniroda
Telefonszám:
+36-30-218-0000
Videó bemutató:
Cég honlapja:
Ingatlan honlapja:
Közösségi oldal:
Települések
| Együttműködő partnerek: | BALATON-RÉGIÓ Kft. | Alfa-Sestertius-Team Kft. | CSUDIJÓ-STUDIÓ Kft. | Lux Cecília E. V. | ELADÓ HÁZAK IngatlanirodaDr. Szász ügyvédi iroda | ÉPINFORM Ingatlaniroda |