balatoni-ingatlanpiac.hu

Eladó hétvégi ház, nyaraló, Balaton déli part, Zamárdi

Együtt élvezheti a balatoni nyarakat azokkal, akiket szeret
Ahogy a képen is látható, itt még a kutyát sem zavarja semmi, jól érzi magát
A nyaraló nagyobb társaság, akár 8-10 fő elhelyezését is tudja biztosítani
Az ingatlan értékesítője Lőkös Gáborné Erika
BALATONI NYARALÓ ŐSFÁS KERTBEN, A VÍZTŐL 680 MÉTERRE ELADÓ
(Együtt élvezheti a balatoni nyarakat azokkal, akiket szeret.)

A szabadidő eltöltésére alkalmas nyaraló, a romantikus ősfás parkban, a kötetlen szabadságot jelenti. A szeparált, tágas kert nagyfokú szabadságot nyújt a pihenni vágyóknak. Növényzettel a kert úgy van beültetve, hogy a házban és a kertben folyó tevékenység nem látható, tehát intim. A hátsó kertben van tűzrakóhely, hintaágy, a gyermekeknek trambulin. A gyerekeket játszás közben a teraszról szemmel lehet tartani.

A növényzet mára beérett, a ciprus, a fenyőfák, a tuják magasra nőttek. A fügebokor bőtermő, szépek a különféle egynyári virágok, levendula, rozmaring és a rózsák. A ligetes részekre, a fák lombkoronái között besüt a nap. A fenyők alatt, a fügebokor mögötti takarásban lévő függőágyban lehet pihenni, olvasni, szunyókálni, vagy napozni.

Telek nagysága: 845 m2
Helyiségek és alapterületeik: földszint 85,89 m2, tetőtér 65,26 m2
Ház/lakás nettó alapterülete összesen: 151,15 m2
Építés éve: 1971
Szerkezetek: betonalap, tégla falazat, fafödém, tetőfedése pala
Közművei: vezetékes ivóvíz, villany földkábelen (3 x 16 Amper), szennyvízcsatorna
Fűtése: cserépkályha
Műszaki állapota: általánosan karbantartott
Extrák: parkszerű kert
Birtokba adás ideje: megegyezés szerint

EGYÉB LEÍRÁS:

Balaton déli partján, Zamárdi üdülőövezetében önálló helyrajzi számon nyilvántartott 845 m2 térmértékű bekerített telken eladó egy kétszintes balatoni hangulatú nyaraló.

A nyaraló Budapesttől rövid idő alatt megközelíthető az M7-es autópályán, jó a vonat és autóbusz közlekedés is. A Balaton vize kb. 380 méter, a szabad strand kb. 680 méter, fagylaltozó kb. 500 m, étterem kb. 540 m, vasútállomás kb. 280 méter távolságra található.

A karbantartott nyaraló a ’70-es években épült. Szerkezetei: betonalap, tégla falazat, fafödém, tetőfedése pala. Fa nyílászárói zsalukkal vannak felszerelve.

A kb. 85,89 m2 alapterületű földszint helyiségei: közlekedő, lakószoba, három szoba, konyha, fürdőszoba (zuhanyozó-mosdó-WC), zuhanyozó (zuhanyozó-mosdó-WC) és tároló. A kb. 65,26 m2 alapterületű tetőtér helyiségei: társalgó és kettő szoba. A nyaraló a két szinten összesen kb. 151,15 m2 alapterületű. Ezen alapterületen felül van még a kb. 10,91 m2-es félig fedett terasz.

A földszinti helyiségek járólappal burkoltak. A közművek közül be van vezetve: a vezetékes ivóvíz, a villany földkábelen (3 x 16 Amper) és a szennyvízcsatorna.

A nagyfás, szellős, ősfás parkban lévő nyaralónak van hangulata és kiváló az atmoszférája, olyan embert marasztaló ez a hely. A környezetváltozásra, kikapcsolódásra alkalmas nyaraló vételára 334.000 Euró. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Adatok


Típus:
Eladó
Csoport:
használt
Kategória:
hétvégi ház, nyaraló
Régió:
Balaton déli part
Település:
Zamárdi
Balaton távolsága:
500 m - 1 km
Irányár:
125 mFt
Hirdetés kód:
46
Irodai kód:
Ny-407

Kapcsolat


Hirdető:
ELADÓ HÁZAK Ingatlaniroda
Telefonszám:
+36-30-218-0000
Videó bemutató:
Cég honlapja:
Ingatlan honlapja:
Közösségi oldal:
Települések
| Együttműködő partnerek: | BALATON-RÉGIÓ Kft. | Alfa-Sestertius-Team Kft. | CSUDIJÓ-STUDIÓ Kft. | Lux Cecília E. V. | ELADÓ HÁZAK IngatlanirodaDr. Szász ügyvédi iroda | ÉPINFORM Ingatlaniroda |