balatoni-ingatlanpiac.hu

Eladó lakás, Balaton déli part, Siófok

Felüdülés télen - nyáron. A víz látványa megnyugtatólag hat a szemlélőjére.
Boldog pancsolás a Balatonban, vidám együttlét családdal, barátokkal
A szabad strand használata ingyenes
Közelben vannak falatozók, büfék, kulturált mosdók, illemhelyek
A képen, a lakás alaprajzi elrendezése látható
A nappaliból két irányba van egy-egy erkély
A nappaliból nyílik az egyik szoba
A nappali,- konyha,- étkező egy térben található
A konyharész elegendő helyet biztosít a főzéshez
A folyosón és a 8,90 m2-es erkély-kapcsolatos szobában van egy-egy beépített szekrény, mely sok használati dolog tárolására alkalmas
A fürdőszoba berendezési tárgyai: zuhanyozó-, mosdó
A képen, a 8,84 m2-es szoba látszik. Szobák padlóburkolatai laminált parkettásak a többi helyiség kerámia lap burkolatú.
A képen, a fürdőszoba látszik
A fürdőszobában van felszerelve a Vaillant gázkazán
Az illemhely külön helyiségben van
A lakástól kb. 113 méterre van az ingyenesen használható szabad strand
Az ingatlan értékesítője Lőkös Gáborné Erika
FELÜDÜLÉS A BALATONNÁL, TÉLEN - NYÁRON
(Kiszakadhat a dolgos hétköznapokból, és kipihenheti fáradalmait Siófokon.)

Balaton déli partján, vasút és a vízpart között Siófokon, az Aranyparton eladó egy 2 erkélyes vízpart közeli, 1 + 2 félszobás, első emeleti társasházi öröklakás. A lakástól kb. 113 méterre van a szabad strand. Lényeges, hogy a lakástól a Balatonig nem kell átmenni forgalmas úton és vasúton, nem kell cuccolni, pár perc alatt oda lehet érni a strandra és már lehet is strandolni. A lakás kiválóan alkalmas olyanoknak, akiknek fontos a vízközeli rendszeres kikapcsolódás.

Telek nagysága: 85,98 m2 osztatlan közös telekhányad
Ház/lakás nettó alapterülete összesen: 46,52 m2
Építés éve: 2002
Közművei: vezetékes ivóvíz, villany (220 Volt háztartási áram 25 Amper áramerősséggel) és szennyvízcsatorna
Fűtése: egyedi gázfűtés, radiátorokkal
Balatontól való tényleges távolság: 113 m
Birtokba adás ideje: vételt követően azonnal
Tényleges vételár: 75 millió Forint

EGYÉB LEÍRÁS:

Adás-vétel tárgyát képezi a kb. 46,52 m2 alapterületű lakás, a hozzátartozó közös tulajdonnal, ami a társasház földterületéből 85,98 m2 osztatlan közös telekhányadnak felel meg. A társasház bekerített telkén belül egy db kizárólagos használatú, burkolt, felszíni gépkocsi parkoló jár a lakáshoz. A társasház tulajdonában álló kerékpár tárolót a lakás mindenkori a közösen használhatja a többi lakóval. A 12 lakásos társasház kertje parkosított, az udvarra gyalogosan és gépkocsival az automatizált kapukon lehet bemenni.

A folyosón és a 8,90 m2-es erkély-kapcsolatos szobában van egy-egy beépített szekrény, mely sok használati dolog tárolására alkalmas. Szobák padlóburkolatai laminált parkettásak a többi helyiség kerámia lap burkolatú.

A lakás fűtése egyedi gázfűtés, radiátorokkal, ezáltal télen is lakható. A Vaillant turbóventillációs gázkazán biztosítja a fűtést és a használati meleg vizet. A fürdőszoba és az illemhely friss levegőjéről automata szellőztető gondoskodik.

A lakás közművei: vezetékes ivóvíz, villany (220 Volt háztartási áram 25 Amper áramerősséggel) és szennyvízcsatorna. Külön almérő méri a vízfogyasztást. A villanyfogyasztást és a gázfogyasztást is egyedi órák mérik. Kaputelefon van.

A vízpart közeli öröklakás kényelmes használatot nyújt. Tulajdonosnak egyetlen dolga van, kipihenni a dolgos hétköznapokat és élvezni a Balaton nyújtotta lehetőségeket.

A lakás irányára 65 millió Forint. Ezért az összegért Ön kap egy kényelmes 1 + 2 félszobás első emeleti, 2 erkélyes öröklakást, kizárólagos használatú gépkocsi parkolóval. A további információkért és a megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-2180000 telefonszámon!

Adatok


Típus:
Eladó
Csoport:
használt
Kategória:
lakás
Régió:
Balaton déli part
Település:
Siófok
Balaton távolsága:
100 - 300 m
Irányár:
65 mFt
Hirdetés kód:
159
Irodai kód:
La-374

Kapcsolat


Hirdető:
ELADÓ HÁZAK Ingatlaniroda
Telefonszám:
+36-30-218-0000
Videó bemutató:
Cég honlapja:
Ingatlan honlapja:
Közösségi oldal:
Települések
| Együttműködő partnerek: | BALATON-RÉGIÓ Kft. | Alfa-Sestertius-Team Kft. | CSUDIJÓ-STUDIÓ Kft. | Lux Cecília E. V. | ELADÓ HÁZAK IngatlanirodaDr. Szász ügyvédi iroda | ÉPINFORM Ingatlaniroda |