balatoni-ingatlanpiac.hu

Eladó lakás, Balaton déli part, Siófok

A lakástól, 650 méterre található a képen látható szabad strand
A képen, a társasház látható a kertkapcsolatos földszinti lakással
A képen, a földszinti lakás mérethelyes alaprajzi elrendezése látható
A képen, a közös bejárat látható
A kép, az eladó lakás, főbejárati ajtaját ábrázolja
Az egy térben lévő nappali-konyha-étkező 21,31 m2 nagyságú
A képen, a konyha-étkező és a beépített konyha látható
A képen a beépített konyha látszik
A kép, az egyik hálószobát ábrázolja
A képen a másik hálószoba látható
A fürdőszoba berendezési tárgyai: mosdó - zuhanyozó - WC
Az esőztető zuhany  gyengéd, egyenletes vízsugarat bocsát ki, amely az esőben való állás érzését utánozza
Az emeletre felvezető lépcső alatti külön helyiségben lévő illemhely látható, ide került beépítésre a WC, egy kézmosó és a használati melegvizet biztosító villanybojler
Lőkös Gáborné Erika 06-30-218-0000
PIHENTETŐ NYARALÁS SIÓFOK, BALATONSZABADI-SÓSTÓN
Az eladó lakás, a vételt követő tisztasági festés után, azonnal használható

Siófok, Balatonszabadi-Sóstó, új parcellázású lakóövezetében, adás-vétel tárgyát képezi az önálló albetéten nyilvántartott 2 lakásos társasház külön bejáratú szeparált, használatában megosztott földszinti lakása, a lakáshoz tartozó közös tulajdonnal, a kizárólagosan használt kerttel és az 1 db kizárólagos használatú, burkolt, felszíni gépkocsi parkolóval.

Ház/lakás nettó alapterülete összesen: 44,28 m2
Építés éve: 2020
Szerkezetek: A társasház 2020 évben épült, korszerű szerkezetekkel, beton alap, tégla falazat 10 cm grafitos hőszigeteléssel, vasbeton födémekkel, fa tetőszerkezet, cserépfedéssel. A nyílászárók hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek 3 rétegű üvegezéssel, redőnyökkel, szúnyoghálókkal ellátva.
Közművei: víz, villany, szennyvízcsatorna, gáz a telken
Fűtés: elektromos padlófűtés
Műszaki állapota: jó
Balatontól való tényleges távolság: 650 méter
Birtokba adás ideje: vételt követően azonnal
Tényleges irányár: 63 millió Forint

Nyáron nyitva tartó élelmiszerbolt, fagylaltozó, játszótér 500 méter, vasútállomás 600 méter, autóbuszmegálló 680 méter, szabad strand 650 méter, étterem 1600 méter, télen-nyáron nyitva tartó élelmiszerbolt 1600 méter. M7-es autópálya le- és felhajtó 3000 méter, Siófok központja 6000 méter.

A parkosított társasház teljesen be van kerítve, a közös használatú hátsó kertet a lakók közösen ápolják. A kert végében van egy szerszámtároló. A telekre autókkal az automatizált kapun lehet behajtani, gyalogosan pedig a kiskapun.

Az alig használt, újszerű, földszinti lakás előnyei:

kertkapcsolatos
a terepszinttől csak egy lépcsőn kell felmenni a földszintre (nem kell lépcsőzni)
a 2 db WC biztosítja 2 fő részére az egyidejű használatot

Az előtérből jobbra nyílik az eladó lakás, a lépcsőn felmenve a szomszédos emeleti lakás található. A kb. 21,31 m2 nagyságú nappali a toló-bukó ajtóval kapcsolódik a teraszhoz. A komfortérzet növelésére ebben a helyiségben felszerelésre került egy fűtő-hűtő klíma, egyébként elektromos padlófűtés került kiépítésre. Az eladó lakásban két illemhely is található, ez lehetővé teszi az illemhely egyidejű használatát. A hálószobák laminált parkettával burkoltak, a többi helyiség jó minőségű mázas kerámia lappal burkolt. Mindkét szobában mennyezetig érő beépített szekrény található.

A fürdőszoba berendezési tárgyai: zuhanyozó,- mosdó,- WC. Fűtés kiegészítésére az elektromos törölközőszárító radiátort lehet használni. A WC csésze az oldalfali szerelőpanelre van felszerelve, előnye a légies megjelenés mellett az, hogy alatta könnyű a takarítás. A természetes szellőzést a nyitható ablak biztosítja.

A lakásba be van vezetve, a vezetékes ivóvíz, a villany (220 Volt háztartási áram és ipari áram is, 3 x 20 Amper áramerősséggel), továbbá a szennyvízcsatorna. A közüzemi fogyasztásokat külön mérőórák mérik. Gázvezeték csonkja telken belül van.

Az esőztető zuhany gyengéd, egyenletes vízsugarat bocsát ki, amely egyenesen lefelé esik, és az esőben való állás érzését utánozza. Ebbe a helyiségbe került beépítésre a WC, egy kézmosó és a használati melegvizet biztosító villanybojler.

A földszinti újszerű, télen-nyáron használható siófoki lakás irányára 61 millió Forint.

Tisztelt érdeklődő! Amennyiben ez az eladó siófoki lakás felkeltette érdeklődését, szíveskedjék engem, Lőkös Gáborné Erikát keresni. További információkkal szolgálok, és megszervezem az ingatlan megtekintését. Kérem, hogy a további tárgyalásokat is velem szíveskedjék folytatni! Elérhető vagyok a 06-30-218-0000 telefonszámon. Várom hívását!

Adatok


Típus:
Eladó
Csoport:
használt
Kategória:
lakás
Régió:
Balaton déli part
Település:
Siófok
Balaton távolsága:
500 m - 1 km
Irányár:
61 mFt
Hirdetés kód:
320
Irodai kód:
La-379

Kapcsolat


Hirdető:
ELADÓ HÁZAK Ingatlaniroda
Telefonszám:
+36-30-218-0000
Videó bemutató:
Cég honlapja:
Ingatlan honlapja:
Közösségi oldal:
Települések
| Együttműködő partnerek: | BALATON-RÉGIÓ Kft. | Alfa-Sestertius-Team Kft. | CSUDIJÓ-STUDIÓ Kft. | Lux Cecília E. V. | ELADÓ HÁZAK IngatlanirodaDr. Szász ügyvédi iroda | ÉPINFORM Ingatlaniroda |