balatoni-ingatlanpiac.hu

Eladó lakás, Balaton déli part, Siófok

Siófokon, földszinti 3 szoba étkezős panellakás, magánpraxisnak, irodának használhatóan eladó
A képen a  kb. 71,37 m2 alapterületű lakás alaprajzi elrendezése látható. Ezen alapterülethez csatlakozik a 3,50 m2-es fedett erkély
Ingyenes parkolási lehetőség az épületek előtt
Lőkös Gáborné Erika
ORVOSOK, ÜGYVÉDEK, KÖNYVELŐK, ADÓTANÁCSADÓK!
Siófokon, földszinti 3 szoba étkezős panellakás, magánpraxisnak, irodának használhatóan eladó.

Siófokon eladó egy földszinti, 3 szoba étkezős 74 m2-es panellakás. Lift nincs. Mivel a lakás a földszinten helyezkedik el, kiválóan használható orvosi rendelőnek, könyvelő, adótanácsadó, ügyvédi irodának. A földszint egy városi lakás viszonylatában, mindig is kiemelt figyelmet kapott. Itt szoktak megtelepedni, orvosok, adótanácsadók, könyvelők, ügyvédek, stb, azért mert ügyfeleik viszonylag könnyen meg tudják közelíteni.

Általánosan az idősebb korosztály és a kisgyermekesek kedvelt szintje a földszint.

A lakás előnye a helyi elhelyezkedése. A lakástól kb. 200 méter távolságon belül megtalálható: orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, közintézmények, kórház, élelmiszerboltok, dohánybolt, fodrászat, kozmetika, manikűrös, kettő étterem, cukrászda, helyi járatos autóbuszmegállók.
A társasház részt vett a fűtéskorszerűsítésen, külső főfalai a hővédelem érdekében, vastag hőszigetelő rendszerrel lettek ellátva. Nyílászárók hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek reluxákkal felszerelve.

A lakás karbantartott állapotú. Tulajdonos a felújítási munkákat folyamatosan végezte: kicserélte a szobai padlóburkolatokat laminált parkettára, az egyéb helyiségek fal- és padlóburkolatait mázas kerámia lapra, a villanyvezetékeket rézvezetékre, a fűtési csővezetékeket rézcsövekre és a radiátorokat is lecserélte.

A társasház ügyeit közös képviselő intézi. Közös költség 8000 Forint havonta. Külön mérőórák mérik a közüzemi fogyasztásokat. Kaputelefon, internet van. A TV műsorok vételét kábeltévé biztosítja. Pince szinten van egy közös tároló.

A lakás távfűtésű. A hőmennyiségmérővel felszerelt radiátorok adják le a hőt, a annyi fűtési díjat fizet, amennyit elhasznál. Több ügyfelünk kifejezetten előtérbe helyezi a távfűtést, mert mindig kellemes hőmérséklet van a lakásban, környezetkímélő fűtési mód, nem kell kéményfelújításról gondoskodnia, nincs égéstermék visszaáramlás a kéményből, nem kell tartania gázrobbanástól, nem kell évente üzembe helyezni a gáz fűtőkészülékét, nem kell a kazánt javíttatnia, cserélnie, így gondtalanul élvezheti a szolgáltatás adta előnyöket és a városi kényelmet.

A lakhatásra és üzleti célokra is alkalmas földszinti lakás vételára 59,2 millió Forint.

Tisztelt érdeklődő! Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, szíveskedjék minden elkötelezettség nélkül, személyesen engem, Lőkös Gáborné Erikát felkeresni. További információkkal szolgálok, és megszervezem az ingatlan megtekintését. Kérem, hogy a további tárgyalásokat is velem szíveskedjék folytatni! Elérhető vagyok a 06-30-218-0000 telefonszámon. Várom hívását!

Adatok


Típus:
Eladó
Csoport:
használt
Kategória:
lakás
Régió:
Balaton déli part
Település:
Siófok
Balaton távolsága:
500 m - 1 km
Irányár:
59 mFt
Hirdetés kód:
414
Irodai kód:
La-381

Kapcsolat


Hirdető:
ELADÓ HÁZAK Ingatlaniroda
Telefonszám:
+36-30-218-0000
Videó bemutató:
Cég honlapja:
Ingatlan honlapja:
Közösségi oldal:
Települések
| Együttműködő partnerek: | BALATON-RÉGIÓ Kft. | Alfa-Sestertius-Team Kft. | CSUDIJÓ-STUDIÓ Kft. | Lux Cecília E. V. | ELADÓ HÁZAK IngatlanirodaDr. Szász ügyvédi iroda | ÉPINFORM Ingatlaniroda |