balatoni-ingatlanpiac.hu

Eladó lakás, Balaton déli part, Siófok

A lakás megvételével, élvezheti Siófok szolgáltatásait, programjait
A centrum (Víztorony) kb. 1460 méter, autóbusz pályaudvar kb. 1740 méter, vasútállomás kb. 1814 méter, hajóállomás 1693 méter távolságra található
 A lakástól a szabad strand kb. 940 méterre van, ide lehet jönni strandolni
A társasház és környezete ápolt, gondozott, az árnyékot adó park fái között ülőpadok vannak, itt lehet üldögélni, levegőzni
A közelben lévő felnőtt fitnesz pályán lévő tornaeszközökön tornászni, a kutyafuttatón pedig a házi kedvencet lehet megmozgatni
A képen, a kb. 67,71 m2 alapterületű lakás alaprajzi elrendezése látható
A képen a 18,06 m2-es nappali szoba látható, a bútorozható falfelülete: 5,25 méter
A fedett erkélyre lehet kiülni levegőzni, virágokkal foglalatoskodni, vagy a mosott ruhákat szárítani
A kép, az "L"-alakú konyhát ábrázolja
A konyhában étkezni is lehet
A szobák világosak, tágasak, a bútorozható falfelületeik 3,53 méter, illetve 3,58 méter, ezáltal van hely elhelyezni a könyvtárát, hobbi cuccait, de akár itthonról is dolgozhat
A szobák parkettásak, a többi helyiség járólappal burkolt
A kép, a fürdőszobában készült
Siófokon a nyüzsgő fesztiválok, forró strandolások után is különböző programokon lehet részt venni
Az ingatlan értékesítője Lőkös Gáborné Erika
VÁROSI LAKÁS, 3 GYÖNYÖRŰ SZOBÁVAL SIÓFOKON ELADÓ
(Az eladó, 3 szobás lakás üres, azonnal megvásárolható és birtokba vehető.)

A balatoni nyár fővárosában, Siófok egyik legkedveltebb lakótelepén a Foki-hegyi lakóparkban, a Koch Róbert utcában, eladó lett egy második emeleti kényelmes panellakás, három gyönyörű szobával, erkéllyel, kiválóan bútorozható falfelületekkel.

A lakás legnagyobb előnye a helyi elhelyezkedése. A lakás annyira közel van mindenhez (orvos, gyógyszertár, kórház, posta, két étterem, élelmiszerboltok, húsbolt, dohánybolt, buszmegálló, fodrász, kozmetika, fitneszpark, kutyafuttató, általános iskola, bölcsőde, óvoda, középiskola), hogy mindenkori használójának az ügyintézéshez el sem kell indítani az autóját, gyalogosan és rövid időn belül el tudja ügyeit intézni, ezáltal jelentős szabad időt takarít meg.

Ház/lakás nettó alapterülete összesen: 67,71 m2
Építés éve: 1987
Szerkezetek: panel falazat, vasbeton födém, lapostető
Közművei: víz, villany, szennyvízcsatorna, gáz
Fűtése: távfűtés
Fel lettek felújítva: A társasház közös részeit képező strangokban a csövek ki vannak cserélve.
Műszaki állapota: átlagos
Extrák: tároló, ingyenes parkolás.
Birtokba adás ideje: megegyezés szerint

EGYÉB LEÍRÁS:

A centrum (Víztorony) kb. 1460 méter, autóbusz pályaudvar kb. 1740 méter, vasútállomás kb. 1814 méter, hajóállomás 1693 méter távolságra található.

A társasház és környezete ápolt, gondozott, az árnyékot adó park fái között ülőpadok vannak, itt lehet üldögélni, levegőzni, a felnőtt fitnesz pályán lévő tornaeszközökön tornászni, a kutyafuttatón pedig a házi kedvencet lehet megmozgatni. Az épületek között van több modern játszótér a kisgyermekek részére, melyek az uniós szabványnak megfelelőek. Autókkal az épületek közötti parkolókban az árnyékot adó fák alatt ingyenesen lehet parkolni.

Tulajdonos elmondása szerint a társasház az 1980-as évek végén épült. A lakás távfűtéses, a társasház átesett a panelprogramon, hőszigetelt üvegezésű műanyag külső nyílászárók, pótlólagos hőszigeteléssel ellátott külső falak. Az ablakokon műanyag redőnyök és szúnyoghálók vannak felszerelve. A lakáson belüli radiátoros fűtés vörösréz csövekkel, forrasztott kötésekkel van megoldva. A társasház közös részeit képező strangokban a csövek ki vannak cserélve.

A távfűtésnél mindig kellemes hőmérséklet van a lakásban és ez a fűtési mód egyébként is környezetkímélő.

A hőmennyiségmérővel felszerelt radiátorok adják le a hőt, a annyi fűtési díjat fizet, amennyit elhasznál. A hideg- és melegvíz órák modern, távleolvasási rendszerrel működnek. Ennek az a nagy előnye, hogy a fogyasztásmérőkre rögzített jeladó moduloknak köszönhetően a mérőállásokat nem kell személyesen leolvasni, mivel az adatokat digitálisan továbbítják az eszközök a szolgáltatóhoz.

A közművek közül minden be van vezetve, a vezetékes ivóvíz, a villany, a vezetékes földgáz és a szennyvízcsatorna. Kábel TV be van kötve. Kaputelefon van.

Siófokon a nyüzsgő fesztiválok, forró strandolások után is különböző programokon lehet részt venni.

A korának megfelelő, átlagosan karbantartott lakás, működőképes állapotban van, nem lakott, a vételt követően azonnal birtokba vehető. A tehermentes lakás irányára 46 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Adatok


Típus:
Eladó
Csoport:
használt
Kategória:
lakás
Régió:
Balaton déli part
Település:
Siófok
Balaton távolsága:
500 m - 1 km
Irányár:
46 mFt
Hirdetés kód:
53
Irodai kód:
La-373

Kapcsolat


Hirdető:
ELADÓ HÁZAK Ingatlaniroda
Telefonszám:
+36-30-218-0000
Videó bemutató:
Cég honlapja:
Ingatlan honlapja:
Közösségi oldal:
Települések
| Együttműködő partnerek: | BALATON-RÉGIÓ Kft. | Alfa-Sestertius-Team Kft. | CSUDIJÓ-STUDIÓ Kft. | Lux Cecília E. V. | ELADÓ HÁZAK IngatlanirodaDr. Szász ügyvédi iroda | ÉPINFORM Ingatlaniroda |