balatoni-ingatlanpiac.hu

Eladó telek, Balaton déli part, Fonyód

Nyaralhat, strandolhat, horgászhat, pihenhet, sportolhat, fürödhet a szabad strandól 256 méterre
A telek aszfaltos utcában van, átlagos szélessége 19,5 méter, átlagos hossza 46 méter
Közművek közül a vezetékes ivóvíz és a villany van bekötve, a többi közmű beköthető
A telektől 100 méterre lévő túravitorlás kikötőben tudja tárolni az alacsony merülésű vitorlását, csónakját
Ez itt a horgászhely
A vízközeli eladó telek azoknak legjobb, akik elsősorban befektetési céllal vennék meg
Az ingatlan értékesítője Lőkös Gáborné Erika
GYALOG KÖZELÍTHETI MEG A BALATONT
(Nyaralhat, strandolhat, horgászhat, pihenhet, sportolhat, fürödhet a szabad strandtól 256 méterre.)

A telektől gyalogosan tudja a szabad vízpartot, hóna alatt a SUP-jával (Stand Up Paddle) megközelíteni, ahol a víz, a Balatonpart Ön előtt is megnyílik. A vízpart megközelítéséhez nem kell átmenni forgalmas úton, vasúton. Sportcélú vitorláskikötő kb. 100 méter, szabadon megközelíthető vízpart kb. 256 méter, lángos, falatozó kb. 676 méter, hajóállomás kb. 787 méter távolságra van.

Telek nagysága: 888 m2
Közművei: vezetékes ivóvíz, villany be van kötve, a többi közmű az utcában van

EGYÉB LEÍRÁS:

A Balaton déli partján, üdülőövezetben, a vasút és a vízpart között, a szabadon megközelíthető vízparttól kb. 100 méterre, 888 m2 nagyságú építési telek eladó. A telek aszfaltos utcában van, átlagos szélessége 19,5 méter, átlagos hossza 46 méter. Az utcában minden telek be van építve házzal, már csak ez az egy, úgynevezett „foghíjtelek” maradt üresen, beépítetlenül.

Sportcélú vitorláskikötő kb. 100 méter, szabadon megközelíthető vízpart kb. 256 méter, lángos, falatozó kb. 676 méter, hajóállomás kb. 787 méter, vasútállomás kb. 753 méter, Lidl 1500 méter, 7-es főközlekedési út kb. 810 méter, M7 autópálya le- és felhajtó kb. 5000 méter távolságra található. A telek és a Balaton között zöld közpark található. Az utca összközműves, mely közművek közül víz, villany be van kötve a telekre.

A telekre nincs beépítési kötelezettség. Lakó- vagy üdülőépület elhelyezésére szolgáló beépítetlen telken legfeljebb 5 db sátrat, illetve 3 db lakókocsit (összesen legfeljebb 50 m2-ig) lehet nyaralás, pihenés céljára felállítani akkor, ha az ingatlanon a vízvételi lehetőség és a szociális helyiségek (tisztálkodás, illemhely) biztosítottak.

Az eladó telek azoknak legjobb, akik elsősorban befektetési céllal vennék meg, parkosítanának, a kerítések mentén sövényt telepítenének, széppé tennék a telket, és időszakosan egyedül, vagy barátokkal a telket használnák, majd később építési teleknek eladná. A vízközeli építési telek vételára 175 millió Forint.

A további részletekért legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Adatok


Típus:
Eladó
Csoport:
használt
Kategória:
telek
Régió:
Balaton déli part
Település:
Fonyód
Balaton távolsága:
0 - 100 m
Irányár:
175 mFt
Hirdetés kód:
11
Irodai kód:
Te-287

Kapcsolat


Hirdető:
ELADÓ HÁZAK Ingatlaniroda
Telefonszám:
+36-30-218-0000
Videó bemutató:
Cég honlapja:
Ingatlan honlapja:
Közösségi oldal:
Települések
| Együttműködő partnerek: | BALATON-RÉGIÓ Kft. | Alfa-Sestertius-Team Kft. | CSUDIJÓ-STUDIÓ Kft. | Lux Cecília E. V. | ELADÓ HÁZAK IngatlanirodaDr. Szász ügyvédi iroda | ÉPINFORM Ingatlaniroda |