balatoni-ingatlanpiac.hu

Eladó üzleti ingatlan, Balaton északi part, Balatonalmádi

Remek üzleti lehetőség, komoly üzletembereknek
Az épület bruttó alapterülete falakkal együtt 335 m2, nettó hasznos alapterülete 278,84 m2
Lőkös Gáborné Erika 06-30-218-0000
KERESKEDŐK, BOLTOSOK, VENDÉGLÁTÓSOK FIGYELEM!
A forgalmas helyen lévő, eladó áruház felújítását követő üzemeltetésből, stabil jövedelme lehet.

A Balaton északi partján, Balatonalmádiban, belterületen, a 71-es főút szomszédságában, eladó lett egy 979 m2 térmértékű, önálló helyrajzi számon nyilvántartott összközműves telek, rajta szerkezetkész, tulajdoni lap szerint „kivett áruház” megnevezésű épülettel.

Az épület a korábbi években is egy télen-nyáron nyitva tartó ABC volt és figyelembe véve a 71-es út forgalmát, illetve azt, hogy az áruház felett lévő összes nyaraló és lakóingatlan a ez előtt az épület előtt jár le a strandra, ma sem való másnak, mint télen-nyáron nyitva tartó ABC élelmiszer áruháznak.

Telek nagysága: 979 m2
Épület nettó alapterülete összesen: 271 m2
Közművei: víz, villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram 3 x 32 Amper áramerősséggel), gáz, szennyvíz be van vezetve
Balatontól való tényleges távolság:250 méter
Birtokba adás ideje: megegyezés szerint
Tényleges irányár: 213,5 millió Forint

EGYÉB LEÍRÁS:

Vasútállomás 230 méter, autóbuszmegálló 190 méter, strand 210 méter távolságra van. Az ingatlan autóval, közösségi közlekedéssel, gyalogosan és kerékpárral is kitűnően megközelíthető.

Az eltelt 10 évben százával épültek a társasüdülők, apartmanok, társasházi lakások a Balaton partján. Arra kevesen gondoltak, hogy az itt tartózkodók, hova fognak menni bevásárolni, étkezni? A csoportos lakásépítésekkel párhuzamosan jó pár kereskedelmi üzlet bontásra került, helyette társasüdülők épültek.

Az itt felkínált eladó ingatlan, kiváló lehetőség arra, hogy élelmiszeripari vállalkozás bővítéséhez üzletnek megfeleljen. Tulajdonos a meglévő épületet felülvizsgáltatta, megállapításra került, hogy az, statikailag alkalmas átépítésre és felújításra.

Az épület bruttó alapterülete falakkal együtt 335 m2, földszint nettó hasznos alapterülete 271 m2. Jelenleg az épület szerkezetkész állapotban van, a bontási munkák nagy része elkészült és az átalakítási, felújítási munkálatok megkezdődtek.

Az ingatlan cégvagyon, irányára 213,5 millió Forint.

Tisztelt érdeklődő! Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, szíveskedjék minden elkötelezettség nélkül, személyesen engem, Lőkös Gáborné Erikát felkeresni. További információkkal szolgálok, és megszervezem az ingatlan megtekintését. Kérem, hogy a további tárgyalásokat is velem szíveskedjék folytatni! Elérhető vagyok a 06-30-218-0000 telefonszámon. Várom hívását!

Adatok


Típus:
Eladó
Csoport:
használt
Kategória:
üzleti ingatlan
Régió:
Balaton északi part
Település:
Balatonalmádi
Balaton távolsága:
100 - 300 m
Irányár:
213 mFt
Hirdetés kód:
327
Irodai kód:
Ü-115

Kapcsolat


Hirdető:
ELADÓ HÁZAK Ingatlaniroda
Telefonszám:
+36-30-218-0000
Videó bemutató:
Cég honlapja:
Ingatlan honlapja:
Közösségi oldal:
Települések
| Együttműködő partnerek: | BALATON-RÉGIÓ Kft. | Alfa-Sestertius-Team Kft. | CSUDIJÓ-STUDIÓ Kft. | Lux Cecília E. V. | ELADÓ HÁZAK IngatlanirodaDr. Szász ügyvédi iroda | ÉPINFORM Ingatlaniroda |