balatoni-ingatlanpiac.hu

Eladó hétvégi ház, nyaraló, Balaton északi part

A présház kb. 51,43 m2, a fedett terasz kb. 64,11 m2, a pince kb. 35,48 m2 alapterületű. A képen, a kőépület alaprajzi elrendezése látható.
A vendégház földszintje kb. 52,48 m2, tetőtere kb. 55,70 m2 nettó alapterületű
Az ingatlan értékesítője Lőkös Gáborné Erika
TÖKÉLETES BALATONI PIHENŐTANYA A ZAVARTALAN KIKAPCSOLÓDÁSHOZ ELADÓ
(Csend, nyugalom, magány, balatoni panoráma és finom borok.)

Balaton északi partján, strandtól 50 méterre, 5043 m2 területen présház-nyaraló eladó. Az ingatlan zsákutcában található, kevés nyaralóépülettel, ezért az ingatlan és környezete kevesek által lakott, nyugodt hely. Közelben van horgászati lehetőség is. A Balaton közelsége lehetővé teszi, hogy autó nélkül, gyalogosan, rövid sétával tudja megközelíteni a vízpartot.

Ha valakinek stresszes munkahelye van, a feszített hétköznapok után, vágyódik az igazi pihenésre, ahol csend, nyugalom van, kevés az ember, nem zavarja senki, és még a Balaton is látható, akkor az a hely ilyen!

A területen két épület található, egy présház-nyaraló és egy vendégház. Az épületek a telek felső részébe kerültek megépítésre, innen legszebb a kilátás. Mivel az épületek előtti lejtős részen van a saját szőlőterület, így oda nem építkezik senki, így a balatoni panoráma megmarad, mely elvehetetlen és örök.

Telek nagysága: 5043 m2
Helyiségek és alapterületeik: présház kb. 51,43 m2, a pince kb. 35,48 m2, vendégház földszintje kb. 52,48 m2, tetőtere kb. 55,70 m2
Építés éve: 1925 és 1990
Szerkezetek:
Beépített anyagok:
Közművei: víz, villany 3 x 32 Amper, szennyvízcsatorna. Gáz, igény esetén bevezethető.
Fűtése: elektromos
Balatontól való tényleges távolság: 50 méter
Extrák: balatoni panoráma
Tényleges irányár: 190 millió Forint

EGYÉB LEÍRÁS:

A telek nagy része fiatal, jól karbantartott kordonos művelésű szőlő. A szőlő java része vörös borszőlő (Kékfrankos, Merlot, Cabernet Sauvignon,) a fehér borszőlő (Olaszrizling). A szőlőt délkeleti fekvésének köszönhetően sok napsütés éri. A szüretelt fehér és vörös borszőlő cukorfoka magas, miáltal tüzes borok keletkeznek, a borivók nagy örömére. A területet északról védi a Balaton-felvidék, ezáltal ezen a fél mediterrán klímán nagyon jól terem a füge is. A területre autókkal be lehet parkolni.

A pince szellőzését jobbá lehet tenni a szellőzőkürtők kitisztításával. A dongaboltozatos pince hűvös, megfelelő földtakarással rendelkezik, kiválóan alkalmas a bor, pezsgő, üdítők tárolására. Az itt lévő hordók, dézsa tönkrement, kidobandó vagy eltüzelendő.

A szőlő ki van adva egy szőlész,- borásznak, aki a szőlőt elviszi, máshol dolgozza fel és tárolja a bort, nem ezt a pincét használja. Annyi bort hagy a mindenkori nak amit megiszik. A szőlész,- borász, igény esetén, külön megállapodás alapján, távlatban is művelné a szőlőt.

A ’90-es években épült téglaépítésű épületben jelenleg két apartman található vizesblokkal, de egyszerű alakítással három külön bejáratú apartmant ki lehet alakítani. A területre be van vezetve a víz, a villany 3 x 32 Amper és a szennyvízcsatorna. Gáz, igény esetén bevezethető. Melegvizet villanybojlerek biztosítják. Riasztórendszer ki van építve.

Az ingatlant, mindazoknak jó szívvel ajánljuk, akik szeretnek enni-inni, szeretik a vörösbort, fehérbort, jól érzik magukat a szabadban a Balaton látványában gyönyörködve élvezik a nyugodt, békés környezetet. Az ingatlan irányára: 160 millió Ft. További információkért legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Adatok


Típus:
Eladó
Csoport:
panorámás
Kategória:
hétvégi ház, nyaraló
Régió:
Balaton északi part
Település:
Balaton távolsága:
0 - 100 m
Irányár:
160 mFt
Hirdetés kód:
221
Irodai kód:
Ny-396

Kapcsolat


Hirdető:
ELADÓ HÁZAK Ingatlaniroda
Telefonszám:
+36-30-218-0000
Videó bemutató:
Cég honlapja:
Ingatlan honlapja:
Közösségi oldal:
Települések
| Együttműködő partnerek: | BALATON-RÉGIÓ Kft. | Alfa-Sestertius-Team Kft. | CSUDIJÓ-STUDIÓ Kft. | Lux Cecília E. V. | ELADÓ HÁZAK IngatlanirodaDr. Szász ügyvédi iroda | ÉPINFORM Ingatlaniroda |