balatoni-ingatlanpiac.hu

Eladó telek, Balaton déli part

Előkelő környezet, 1200 méter szabadon megközelíthető vízpart
A telek fekvése kedvező, mert a víz, gyalog 2 perc alatt megközelíthető
A szabadon megközelíthető vízpart 1,2 kilométer széles.
Egy nagyobb park ez, ahol nincs nyomor, tarthat stéget, csónakot, szörföt, horgászhat, strandolhat, fürödhet.
A közelben van vitorlás kishajó és csónak kikötő, horgászegyesület
Az ingatlan értékesítője Lőkös Gáborné Erika
SAJÁT TERVEZÉSŰ BALATONI NYARALÓT ÉPÍTHET A BALATONNÁL
(A Balaton nyílt vízétől 111 méterre, olyan egyedi elgondolású nyaralót építhet, amilyen másnak nincs.)

A Balaton nyílt vízétől 111 méterre, olyan egyedi elgondolású nyaralót építhet, kompromisszumok nélkül, amilyen másnak nincs. Szabadon kialakíthatja a nyaraló beosztását, megválaszthatja a beépítésre kerülő anyagokat, közműveket, berendezési tárgyakat. És a végén, lesz egy új nyaralója, melyben még nem lakott senki. Ugyanakkor, a telekre építeni nem kötelező, nincs beépítési kötelezettség. Használhatja így is, ahogy van, sátorozhat, vagy telepíthet rá lakóautót.

Telek nagysága: 650 m2
Közművei: vezetékes ivóvíz, vezetékes földgáz. A további közművek (csatorna, villany) az utcában vannak, beköthetőek.
Extrák: vízközeliség (Balaton: 111 méter)
Birtokba adás ideje: vételt követően azonnal

EGYÉB LEÍRÁS:

A Balaton déli partján, a vasút és a vízpart között, a szabadon megközelíthető vízparttól 111 méterre, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, 650 m2 nagyságú építési telek eladó. A telek szélessége kb. 17 méter, mélysége kb. 37,84 méter. Be van vezetve a vezetékes ivóvíz és a vezetékes földgáz. A további közművek (csatorna, villany) az utcában vannak, beköthetőek. Az utca rendezett, szép házakkal.

Az ingatlan az M7 autópályán és vonattal is megközelíthető. A balatoni kerékpárút az ingatlan közelében halad el, így nagy biztonsággal lehet rövidebb-hosszabb kerékpáros túrákat tenni.

A telek fekvése kedvező, mert a víz, gyalog 2 perc alatt megközelíthető. A szabadon megközelíthető vízpart 1,2 kilométer széles. Egy nagyobb park ez, ahol nincs nyomor, tarthat stéget, csónakot, szörföt, horgászhat, strandolhat, fürödhet. A közelben van vitorlás kishajó és csónak kikötő, horgászegyesület.

Korábban, már írtam az építési telek kiválasztásáról. Minél közelebb megyünk a vízhez, annál értékesebb. Ma már a vízpart közelében lévő üres telkekből is hiány van. Ha azt szeretné, hogy a beinvesztált költségei megtérüljenek, ilyen ritka, vízpart közeli építési telket szabad megvenni.

A vízpart közelében építheti meg saját elgondolású, álmai nyaralóját. Az építési telek Rendezési Terv szerinti övezeti besorolása Üh-2, 20 % mértékig nyaralóval építhető be, szabadon állóan, vagy ikresített formában, 4,5 méter építménymagassággal. Amennyiben az értékes telekre egy kellemes látványt nyújtó, formás, jó ízléssel megkomponált esztétikus nyaralót épít, modern anyagokkal, technológiákkal, a telek értéke hatványozottan növekedni fog.

A Balaton vizétől kb. 111 méterre lévő építési telek megvételével nem csak egy kiváló befektetést vásárol, hanem egy sok lehetőséget kínáló, kevésbé ismert, nem zsúfolt, használható balatoni partszakaszt is kap. A vízpart közeli, építési telek vételára, a becsértéke: 109 millió Ft.

További információkért legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Adatok


Típus:
Eladó
Csoport:
telekingatlan
Kategória:
telek
Régió:
Balaton déli part
Település:
Balaton távolsága:
100 - 300 m
Irányár:
109 mFt
Hirdetés kód:
21
Irodai kód:
Te-268

Kapcsolat


Hirdető:
ELADÓ HÁZAK Ingatlaniroda
Telefonszám:
+36-30-218-0000
Videó bemutató:
Cég honlapja:
Ingatlan honlapja:
Közösségi oldal:
Települések
| Együttműködő partnerek: | BALATON-RÉGIÓ Kft. | Alfa-Sestertius-Team Kft. | CSUDIJÓ-STUDIÓ Kft. | Lux Cecília E. V. | ELADÓ HÁZAK IngatlanirodaDr. Szász ügyvédi iroda | ÉPINFORM Ingatlaniroda |