balatoni-ingatlanpiac.hu

Eladó telek, Balaton keleti part, Balatonakarattya

Intim kert, pihenésre alkalmas, csendes, szép, romantikus környezetben eladó
Lőkös Gáborné Erika 06-30-218-0000
NYUGDÍJAS ÉVEK BALATONAKARATTYÁN
Intim kert, pihenésre alkalmas, csendes, szép, romantikus környezetben eladó

Balatonakarattyán, festői utcácskában, összközműves intim kert eladó. Az aszfaltos utcában lévő telek be van kerítve, 29 méter széles és 50 méter mély. Míg a legtöbb nyaralóterületen, a oknak nincs intimszférájuk, a szomszédok közelsége zavaró hatású, az általam jó szívvel kínált intim kert megoldás a problémára. Itt a területnagyság is érték.

Közművek közül be van vezetve vezetékes ivóvíz, a villany, a szennyvízcsatorna, a vezetékes földgáz és a kábel tv. A telektől a Kisfaludy sétány kb. 486 méter távolságra van és innen további 355 méter a Lidó strand.

A környezetváltozásra ideális telek, állandó lakosok által lakott biztonságos környezetben található.

Az egyébként is ritka, nagyméretű telekre, saját igényeinek megfelelő egyedi tervezésű, újépítésű nagy házat (max. 200 m2) építhet intenzív kertkapcsolattal. Élhető, pihenésre, kikapcsolódásra alkalmas nagyfás, parkszerű kertet tud kialakítani grillező hellyel, gyerekjátszó szerekkel, kerti pavilonnal, tűzrakóhellyel, kerti úszómedencével, de a kert hátsó felében elhelyezhet teniszpályát is. Van hely mindennek.

A romantikus zöldövezetben lévő nagyméretű kert, a kötetlen szabadságot jelenti. Amennyiben megvalósítja álmai házát és kertjét, az árnyas fák közötti függőágyából szemlélheti és élvezheti amit létrehozott.

Az elbűvölően szép helyen fekvő balatoni telek irányára: 99 millió Forint.

Tisztelt érdeklődőm! Amennyiben a nagyméretű építési telek felkeltette érdeklődését, szíveskedjék személyesen engem, Lőkös Gáborné Erikát keresni! További információkkal szolgálok, és megszervezem az ingatlan megtekintését. Kérem, hogy a további tárgyalásokat is csak velem szíveskedjék folytatni! Elérhető vagyok a 06-30-218-0000 telefonszámon. Várom megtisztelő hívását!

Adatok


Típus:
Eladó
Csoport:
telekingatlan
Kategória:
telek
Régió:
Balaton keleti part
Település:
Balatonakarattya
Balaton távolsága:
500 m - 1 km
Irányár:
99 mFt
Hirdetés kód:
400
Irodai kód:
Te-298

Kapcsolat


Hirdető:
ELADÓ HÁZAK Ingatlaniroda
Telefonszám:
+36-30-218-0000
Videó bemutató:
Cég honlapja:
Ingatlan honlapja:
Közösségi oldal:
Települések
| Együttműködő partnerek: | BALATON-RÉGIÓ Kft. | Alfa-Sestertius-Team Kft. | CSUDIJÓ-STUDIÓ Kft. | Lux Cecília E. V. | ELADÓ HÁZAK IngatlanirodaDr. Szász ügyvédi iroda | ÉPINFORM Ingatlaniroda |