balatoni-ingatlanpiac.hu

Eladó termőföld, Balaton déli part, Balatonboglár

Hobbi szőlészkedés és kikapcsolódás a jó levegőn
A szőlő feldolgozására és tárolására szolgál a kb. 39,5 m2 alapterületű földi-pince
A terület nem teljesen sík, hanem enyhén lankás, átlagos szélessége 9 méter, átlagos hosszúsága 303 méter. A területen, 15 éve telepített, kordonos művelésű szőlő (656 tő) található, a szőlősorok hossza 246 méter.
Hobbi szőlészkedés, borászkodás során kikapcsolódhat, és azt csinálhat, amit szeret, a szüret meg összehozza a családokat, a barátokat és a házi kedvencet sem kell otthon hagyni
Az ingatlan értékesítője Lőkös Gáborné Erika
SAJÁT BORÁT IHATJA
(Hobbi szőlészkedés és kikapcsolódás a jó levegőn.)

Hobbi szőlészkedés, borászkodás során kikapcsolódhat, és azt csinálhat, amit szeret, a szüret meg összehozza a családokat, a barátokat. Balatonboglár külterületi részén eladó egy 2728 m2 nagyságú, a tulajdoni lap bejegyzése szerint szőlő megnevezésű földterület, melyet aszfaltos útról lehet megközelíteni. Balaton kb. 4 km távolságra található.

Telek nagysága: 2728 m2
Szerkezetek: beton alap, tégla falazat, téglaboltozatos födém, fémlemez fedés
Közművei: vezetékes ivóvíz be van vezetve a területre, a villanyvezetékelés elő van készítve
Felújítás éve: 2020
Fel lettek felújítva: tetőzet
Birtokba adás ideje: a Földtörvényben foglalt eljárás lefolytatását követően

EGYÉB LEÍRÁS:

A terület nem teljesen sík, hanem enyhén lankás, átlagos szélessége 9 méter, átlagos hosszúsága 303 méter. A területen, 15 éve telepített, kordonos művelésű szőlő (656 tő) található, a szőlősorok hossza 246 méter.

A szőlő feldolgozására és tárolására szolgál a kb. 39,5 m2 alapterületű földi-pince. A munkatér-tartózkodó belmagassága 2,08 méter, a tégla boltozatos borpince belmagassága 2,42 méter. A helyiségek padlózata betonos. A vezetékes ivóvíz be van vezetve a területre, a villanyvezetékelés elő van készítve.

Adás-vétel során a szőlő területet közszemlére kell kifüggeszteni. A 2013. évi CXXII. Földtörvényben rögzített feltételeknek megfelelő személy vásárolhatja meg, a környező szomszédoknak, helyben gazdálkodó gazdáknak, bérlőknek, illetve a törvényben meghatározott személyeknek elővásárlási joguk van a területre. Az ingatlan vételára 8,3 millió Forint. A további információkért legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Adatok


Típus:
Eladó
Csoport:
telekingatlan
Kategória:
termőföld
Régió:
Balaton déli part
Település:
Balatonboglár
Balaton távolsága:
1 - 5 km
Irányár:
8 mFt
Hirdetés kód:
109
Irodai kód:
Zk-75

Kapcsolat


Hirdető:
ELADÓ HÁZAK Ingatlaniroda
Telefonszám:
+36-30-218-0000
Videó bemutató:
Cég honlapja:
Ingatlan honlapja:
Közösségi oldal:
Települések
| Együttműködő partnerek: | BALATON-RÉGIÓ Kft. | Alfa-Sestertius-Team Kft. | CSUDIJÓ-STUDIÓ Kft. | Lux Cecília E. V. | ELADÓ HÁZAK IngatlanirodaDr. Szász ügyvédi iroda | ÉPINFORM Ingatlaniroda |