balatoni-ingatlanpiac.hu

Eladó ház, Balaton déli part, Siófok

A háztól, erre a szabad strandra lehet menni fürdeni
Ez az új, modern ház, megbízható használatot nyújt
A képen, a nappali szoba látható a terasz kapcsolattal
A nagy üvegfelületeknek köszönhetően, a helyiségek világosak, a kelő naptól a nyugvó napig besüt a nap
Az egyedi tervezésű konyhabútor pult része velencei gránitból készült, mely hő- és karcálló
A képen, a földszinti illemhely látható
A kép, a ház mérethelyes alaprajzi beosztását ábrázolja
A lépcsőházi üvegkorlát exkluzív megjelenést biztosít, biztonsági edzett, átlátszó üvegből készült
Szobákban laminált parketta, a többi helyiségben mázas kerámia lap burkolat van
Az emeleti fürdőszoba szaniterei: dupla mosdó, Geberit WC és Ravak sarokkád, melyben a kádparavánnak köszönhetően zuhanyozni is lehet
Ebben a helyiségben került elhelyezésre a fűtést és melegvíz ellátást biztosít Viessmann kombi gázkazán
Ez az emeleti háló kb. 11,31 m2 alapterületű
A másik emeleti háló kb. 11,57 m2 alapterületű és erkélykapcsolatos. A szobákban gardróbszekrények kerültek beépítésre.
Az ingatlan értékesítője Lőkös Gáborné Erika
GONDTALAN, KÉNYELMES NYARALÁS SIÓFOKON
(Új építésű lakóház a Balatontól 400 méterre eladó.)

Balaton déli partján, Siófok Aranyparton, 272 m2 nagyságú, külön bejáratú, használatában megosztott telken eladó egy kétszintes, új építésű lakóház. A kis telek szépen parkosított, a kerítések mentén tuják és dísznövények vannak. A növényzet alja mulccsal takart.

Autókkal az automata kapun lehet behajtani a burkolt udvarra, ahol 2 gépkocsi számára van parkolóhely. A kerti szerszámokat, fűnyírót az épület mögötti szerszámtároló házikóban lehet tárolni. Az ingatlantól a szabad strand vize gyalogosan megközelítve kb. 400 méter távolságra van.

Telek nagysága: 272 m2
Ház/lakás nettó alapterülete összesen: Földszint kb. 50,29 m2, emelet kb. 43,13 m2, Összesen: 93,42 m2
Építés éve: 2022
Szerkezetek: A külső határoló főfalakon a hővédelem érdekében pótlólagos hőszigetelés került elhelyezésre. A külső homlokzati nyílászárók 3 rétegű hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek, redőnyökkel, szúnyoghálókkal, tetőzete lapostető
Közművei: vezetékes ivóvíz, villany, szennyvízcsatorna, vezetékes földgáz
Fűtése: padlófűtés
Műszaki állapota: gondozott, jó állapot
Extrák: új építésű, 2 gépkocsi parkolóhely, szerszámtároló
Birtokba adás ideje: megegyezés szerint
Energetikai besorolás: CC

EGYÉB LEÍRÁS:

A főbejárati ajtón belépve az előtérbe érkezünk, jobbra található az illemhely (WC,- kézmosó,- zuhanyozó). Az előtérben balra haladva érkezünk az egy térben lévő konyha,- étkező,- nappali szobába, melyből közvetlen kijárat van a fedett teraszra. A nappaliból nyílik a kamra és a lépcsőház.

Az emeletre felérkezve a közlekedőből nyílnak a helyiségek: a három hálószoba és a fürdőszoba (dupla mosdó,- sarokkád,- WC). Két hálószobából közvetlen kijárat van a fedett erkélyre.

A ház funkcionális elrendezése egyszerű. A társasági élet élését szolgálja a konyha,- étkező,- nappali szoba a terasz kapcsolattal, ha viszont valaki nyugalomra vágyik, vagy aludni szeretne elvonulni, akkor az emeletre kell felmennie.

Az egyedi tervezésű konyhabútorba be van építve a Bosch és a Zanussi típusú konyhai gépekkel: indukciós főzőlap, villanysütő, szagelszívó, mikrohullámú sütő, mosogatógép és hűtőszekrény. A konyhapult velencei gránitból készült, mely hő- és karcálló.

Minőségi gránitmosogató került beépítésre, előnyei: ellenáll a magas hőnek, ütés-, karcolás- és az esetleges elszíneződés hatásainak. Az étkezőből is ki lehet menni a kb. 25,01 m2 nagyságú fedett teraszra, ahol lehet grillezni, sütögetni.

A lakóházba minden közmű be van vezetve: a vezetékes ivóvíz, a villany, a szennyvízcsatorna és a vezetékes földgáz.

Földszint kb. 50,29 m2, az emelet kb. 43,13 m2. A két szint összesen kb. 93,42 m2 alapterületű. A lakóház 2022 évben, korszerű építőanyagok felhasználásával épült meg. A külső határoló főfalakon a hővédelem érdekében pótlólagos hőszigetelés került elhelyezésre. A külső homlokzati nyílászárók 3 rétegű hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek, redőnyökkel, szúnyoghálókkal ellátva, a belső részen árnyékolóként szalagfüggönyök kerültek felszerelésre. A földszinten és az emeleten is van egy-egy klíma. A riasztórendszer és a kamerarendszer csővezetéke ki van építve.

A fürdőszoba szaniterei: dupla mosdó, Geberit WC és Ravak sarokkád, melyben a kádparavánnak köszönhetően zuhanyozni is lehet. A fürdőszobában és a földszinti illemhelyen is van ablak, így a bevilágítás és a szellőztetés természetes úton van megoldva.

Ebben a helyiségben került elhelyezésre a fűtést és melegvíz ellátást biztosít Viessmann kombi gázkazán. Mindenhol padlófűtés van, a fürdőszobában kiegészítésként törülköző szárító radiátor található.

A strand közeli, új építésű lakóház irányára 159 millió Forint. A további információkért és a megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Adatok


Típus:
Eladó
Csoport:
új építésű
Kategória:
ház
Régió:
Balaton déli part
Település:
Siófok
Balaton távolsága:
300 - 500 m
Irányár:
159 mFt
Hirdetés kód:
9
Irodai kód:
Lh-645

Kapcsolat


Hirdető:
ELADÓ HÁZAK Ingatlaniroda
Telefonszám:
+36-30-218-0000
Videó bemutató:
Cég honlapja:
Ingatlan honlapja:
Közösségi oldal:
Települések
| Együttműködő partnerek: | BALATON-RÉGIÓ Kft. | Alfa-Sestertius-Team Kft. | CSUDIJÓ-STUDIÓ Kft. | Lux Cecília E. V. | ELADÓ HÁZAK IngatlanirodaDr. Szász ügyvédi iroda | ÉPINFORM Ingatlaniroda |