balatoni-ingatlanpiac.hu

Eladó hétvégi ház, nyaraló, Balaton déli part, Balatonvilágos

A nyaraló kapuján kisétálva kb. 60 méterre, a képen látható panorámában lehet gyönyörködni
A földszint kb. 65,58 m2 alapterületű, az emelet kb. 62,41 m2 alapterületű. A két szint összesen kb. 127,99 m2 alapterületű.
A kép, a földszinti közlekedőt ábrázolja a főbejárati ajtóval. Mindegyik beltéri ajtó üvegezett kivitelű, így a fényáteresztő képességük miatt a közlekedők is világosak.
A képen, a földszinti nappali,- konyha,- étkező látható
A szobák padlóburkolata parketta, a többi helyiség járólapos
A képen, az egyik földszinti hálószoba látszik
A kép, a földszinti fürdőszobában (zuhanyozó,- mosdó) készült. A függőleges és vízszintes csempesorok találkozásainál fém élvédők kerültek beépítésre.
Külön helyiségbe került a WC,- Bidé. A berendezési tárgyak mind Roca márkájú termékek.
A képen, az emeleti társalgó látható, ide is felszerelésre került egy Gree típusú klíma készülék
A képen, az emeleti társalgó látszik az egyik hálószobával és fürdőszobával (zuhanyozó,- mosdó). A társalgóból ki lehet menni a fedett teraszra, ahonnan egy kicsi rálátás nyílik a Balatonra.
A kép, a 11,07 m2-es emeleti hálószobát ábrázolja
A képen, a 100,31 m2-es emeleti hálószoba látható
A képen, a 8,78 m2-es emeleti hálószoba látszik
A kép, az emeleti fürdőszobát (zuhanyozó,- mosdó) ábrázolja
A képen, az emeleti fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó) látható a turbó ventillációs gázkazánnal
A képen, a külön helyiségben lévő WC,- Bidé látszik
Az ingatlan értékesítője Lőkös Gáborné Erika
CSALÁDI NYARALÁS TÉLEN-NYÁRON BALATONVILÁGOSON
(Az új nyaraló hosszútávú megoldás a család balatoni nyaralásaira.)

Balaton déli partján, a Budapesthez közeli Balatonvilágoson, külön bejáratú, szeparált, használatában megosztott telken eladó egy kétszintes, új építésű nyaraló. Nyaralásra, a vakáció eltöltésére, vagy állandó itt lakásra alkalmas nyaraló a kíváncsi szemek elől szeparált (intim) közegben található. A 428 m2 nagyságú telek teljesen körbe van kerítve gondozásmentes kerítés elemekkel, ezáltal a környező szomszédság nem lát be a kertbe. A füves kert építésekor vakondháló került lefektetésre, mely védelmet nyújt a vakond ellen. Parkolni több autóval a pormentesített burkolt udvaron lehet. Ebben a környezetváltozásra alkalmas új ingatlanban, a kíváncsi szemek elől szeparáltan nyaralhat családjával.

Telek nagysága: 428 m2
Szintek és alapterületeik: földszint k65,58 m2, emelet kb. 62,41 m2
Ház/lakás nettó alapterülete összesen: 127,99 m2
Építés éve: 2022
Szerkezetek: vasbeton gerendarács alapon vasbeton lemezalap, tégla falazat (Porotherm), vasbeton födém, fa tetőszerkezeten, cserépfedés, külső főfalakon a hővédelem érdekében 10 cm hőszigetelés
Közművei: víz, villany, gáz, szennyvízcsatorna
Fűtése: központi fűtés radiátorokkal
Műszaki állapota: újszerű
Extrák: 60 méterre panorámás kilátás, klíma, motoros redőnyök,
Birtokba adás ideje: megegyezés szerint

EGYÉB LEÍRÁS:

Az ingatlantól a kulturált fizető strand kb. 900 méter, autóbuszmegálló, posta, élelmiszerbolt kb. 600 méter, M7 autópálya le- és felhajtó kb. 3000 méter távolságra van. Miközben sétál strandra, gyönyörködhet a Balaton mindig változatos látványában.

A konyhabútort és a mennyezeti lámpákat az új saját ízlése szerint helyezheti el. Ebbe a helyiségbe felszerelésre került a Gree típusú klíma készülék. Tolóajtón keresztül lehet kimenni a teraszra.

A nyaraló 2022 évben épült. Szerkezetei: vasbeton gerendarács alapon vasbeton lemezalap, tégla falazat (Porotherm), vasbeton födém, fa tetőszerkezeten, cserépfedés. A teljes alapterületen párazáró vízszigetelés és hőszigetelés készült, az emeletet lezáró födémen 30 cm vastag hőszigetelés van. A külső főfalakra a hővédelem érdekében 10 cm hőszigetelés került. Nyílászárók 3 rétegű hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek, motoros redőnyökkel ellátva.

A közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany, a szennyvízcsatorna és a vezetékes földgáz. A közműveken történő fogyasztásokat külön mérőórák mérik. A radiátoros központi fűtést és a használati melegvizet a turbó ventillációs kombi gázkazán biztosítja.

Ebben a kényelmes nyaralóban kellemes napokat tölthet családjával, rokonaival, barátaival. Ide nem dolgozni jön, - a 400 m2-es kis kertben való fűnyírással hamar lehet végezni – hanem pihenni és kikapcsolódni a hétköznapi rohanásból. Itt együtt lehet a család.

A környezetváltozásra is alkalmas új építésű balatoni nyaraló irányára 159,9 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Adatok


Típus:
Eladó
Csoport:
új építésű
Kategória:
hétvégi ház, nyaraló
Régió:
Balaton déli part
Település:
Balatonvilágos
Balaton távolsága:
500 m - 1 km
Irányár:
160 mFt
Hirdetés kód:
37
Irodai kód:
Ny-435

Kapcsolat


Hirdető:
ELADÓ HÁZAK Ingatlaniroda
Telefonszám:
+36-30-218-0000
Videó bemutató:
Cég honlapja:
Ingatlan honlapja:
Közösségi oldal:
Települések
| Együttműködő partnerek: | BALATON-RÉGIÓ Kft. | Alfa-Sestertius-Team Kft. | CSUDIJÓ-STUDIÓ Kft. | Lux Cecília E. V. | ELADÓ HÁZAK IngatlanirodaDr. Szász ügyvédi iroda | ÉPINFORM Ingatlaniroda |