balatoni-ingatlanpiac.hu

Eladó ház, Balaton déli part, Balatonszárszó

Ebben a vízparti ingatlanban kötöttségek nélkül, szabadon élvezheti a Balaton nyújtotta lehetőségeket, élményeket családjával, barátaival
Az ingatlan értékesítője Lőkös Gáborné Erika
BALATON, SAJÁT VÍZPART, SAJÁT STÉG
(Közvetlenül a vízparton, családi nyaraló eladó.)

Balaton déli partján, közvetlenül a vízparton, 676 m2-es parkosított elken eladó egy kétszintes, téliesített nyaralóépület. A Balatonhoz kapcsolódó kert a szabadságot is jelenti, hiszen a saját telkéről bármikor bemehet fürödni a Balatonba. A nyaraló, a nyár és a szabadidő eltöltésére van kitalálva. Saját stégén pihenhet és gyönyörködhet a mindig változatos Balatonban, illetve horgászhat, szörfözhet, élvezheti a vízi sportokat. A vízparti ingatlanban kötöttségek nélkül, szabadon élvezheti a Balaton nyújtotta lehetőségeket, élményeket családjával, barátaival.

Telek nagysága: 676 m2
Ház/lakás nettó alapterülete összesen: 100 m2
Közművei: vezetékes ivóvíz, villany és szennyvízcsatorna
Fűtése: elektromos
Műszaki állapota: jól karbantartott
Extrák: közvetlen vízpart
Birtokba adás ideje: megegyezés szerint

EGYÉB LEÍRÁS:

A nyaralóban földszint és emelet került kialakításra. A földszint helyiségei: előtér, nappali,- étkező,- konyha, közlekedő, kettő hálószoba, fürdőszoba és lépcsőház. A házhoz tartozik kettő kertkapcsolatos terasz.

Az emelet helyiségei: hálószoba, gardrób, fürdőszoba + terasz. A két szint összesen kb. 100 m2 alapterületű. Közművek: vezetékes ivóvíz, villany és szennyvízcsatorna. Fűtés elektromos panelekkel megoldott.

A balatoni, közvetlen vízparti nyaraló irányára 520 millió Forint. Vételi szándékkal rendelkező érdeklődők részére az ingatlan egyeztetett időpontban megtekinthető. További részletekért legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Adatok


Típus:
Eladó
Csoport:
vízparti
Kategória:
ház
Régió:
Balaton déli part
Település:
Balatonszárszó
Balaton távolsága:
0 - 100 m
Irányár:
520 mFt
Hirdetés kód:
27
Irodai kód:
Mn-1

Kapcsolat


Hirdető:
ELADÓ HÁZAK Ingatlaniroda
Telefonszám:
+36-30-218-0000
Videó bemutató:
Cég honlapja:
Ingatlan honlapja:
Közösségi oldal:
Települések
| Együttműködő partnerek: | BALATON-RÉGIÓ Kft. | Alfa-Sestertius-Team Kft. | CSUDIJÓ-STUDIÓ Kft. | Lux Cecília E. V. | ELADÓ HÁZAK IngatlanirodaDr. Szász ügyvédi iroda | ÉPINFORM Ingatlaniroda |