balatoni-ingatlanpiac.hu

Eladó hétvégi ház, nyaraló, Balaton északi part, Balatonfüred

déli homlokzat
terasz
a teraszról a kert
bejárat
fürdőszoba
ékező
konyha
nappali
hálószoba
tt folyosó
tt fürdőszoba
tt hálószoba
tt hálószoba
tt hálószoba
déli szoba terasza
fsz-i alaprajz
tt-i alaprajz
kert
Telek nagysága: 587 m2
Ház/lakás nettó alapterülete összesen: 100 m2
Építés éve: 1970
Közművei: összközmű
Fűtés: gázkazán radiátorokkal
Műszaki állapota: felújítandó
Balatontól való tényleges távolság: 600 m
Melléképület: nyári konyha, tároló, pince
Birtokba adás ideje: azonnal
Tényleges irányár: 169 millió
Egyéb leírás:
Balatonfüred keresett, 71-es út alatti, fürdőtelepi részén vált eladóvá ez a nyaraló, mely szerkezetileg stabil, de korából fakadóan felújításra szorul. A strandok 600 m és 750 m, a buszmegálló 500 m, a vasútállomás 1 km távolságra van az ingatlantól. Aszfaltozott úton, jól megközelíthető zsákutcában fekszik. Átmenő forgalom nincs, ezért csendes, nyugodt hely.
A nyaraló 1970-ben épült a következő szerkezeti elemekkel: beton sávalap, blokktégla teherhordó falak, vasbeton födém, fa tetőszerkezet palafedéssel, melyre zsindelylemezt ragasztottak. A nyílászárók fa ajtók és gerébtokos fa ablakok zsalugáterrel. Az épület hasznos lakóterülete 82 m2 + a földszinti fedett 19,6 m2-es terasz és a tetőtéri 14,7 m2-es terasz és 1,5 m2-es erkély. A bejárat a déli tájolású fedett teraszról nyílik. Belépve a folyosón keresztül közelíthetjük meg a helyiségeket, balról a két szobát, jobbról pedig a fürdőszobát, a WC-t és a konyha-étkezőt. A tetőtérbe a teraszról külön bejáraton lehet felmenni, ahol egy folyosóra vannak felfűzve a helyiségek, a fürdőszoba és a két szoba. A déli szobának van egy terasza, a másikhoz pedig egy kicsi erkély tartozik. A fűtést és a meleg vizet gázkazán biztosítja, a hőleadók radiátorok. A telek szabályos téglalap alakú, csaknem sík terület. A ház előtt nagy tuják, mellette pár sor szőlő található, a többi része füves terület, nagy diófával és egyéb kisebb gyümölcsfákkal. Az egyik sarkában egy kerti sütögető van, a másikban pedig egy nyári konyhát és tárolót magába foglaló melléképület. A tároló alatt kis pince is található. A telek mérete 587 m2. Összközműves, bekerített ingatlan. Az épület teljes körű felújítást, korszerűsítést igényel. Ha a régi épület bontásában és új építésében gondolkodnak, az övezeti besorolása Üh2, üdülőházas övezet, 15 %-ban beépíthető szabadon álló épülettel, 6 m építménymagassággal. A megtekintéssel kapcsolatban szíveskedjen Magasmarti Anikót keresni a Csudijó-Stúdió Kft-nél.

Adatok


Típus:
Eladó
Csoport:
vízparti
Kategória:
hétvégi ház, nyaraló
Régió:
Balaton északi part
Település:
Balatonfüred
Balaton távolsága:
500 m - 1 km
Irányár:
159 mFt
Hirdetés kód:
383
Irodai kód:
Ny_40605

Kapcsolat


Hirdető:
csudijoingatlan
Telefonszám:
+36703800296
Videó bemutató:
Cég honlapja:
Ingatlan honlapja:
Közösségi oldal:
Települések
| Együttműködő partnerek: | BALATON-RÉGIÓ Kft. | Alfa-Sestertius-Team Kft. | CSUDIJÓ-STUDIÓ Kft. | Lux Cecília E. V. | ELADÓ HÁZAK IngatlanirodaDr. Szász ügyvédi iroda | ÉPINFORM Ingatlaniroda |