balatoni-ingatlanpiac.hu

Eladó üdülő, apartman, Balaton déli part

Az eladó cégüdülő, a fáradt, kimerült menedzserek szanatóriuma
A képen az egyik földszinti apartman látható a félig fedett terasszal
A kép a tetőtérben lévő egyik apartmant ábrázolja
Az eladó cégüdülő mind a 18 apartmanjából a Balaton látható
Napozás a stégen, megmártózás a hűs habokban, gyönyörködés a naplementében, a túlpart hegyeiben
Az ingatlan értékesítője Lőkös Gáborné Erika
AZ ELADÓ CÉGÜDÜLŐ, A FÁRADT, KIMERÜLT MENEDZSEREK SZANATÓRIUMA
(Közvetlen vízparti cégüdülő, a Balaton partján eladó.)

A cégüdülő, alkalmas arra, hogy a Cég vezetése itt pihenje ki fáradalmait családostól télen – nyáron, itt reprezentálja meg luxus módon hazai – külföldi partnereit. Elgondolkozott Ön már azon, hogy egy változatos vízparti élményeket nyújtó cégüdülő, közvetlenül a Balaton partján mennyire emelné az Ön Cégjének is a tekintélyét? A közvetlen vízparti cégüdülő, a szokványos használaton kívül, gazdasági célokat is szolgál, mert a 18 apartman szervezett kiadásából, jelentős bevételhez jut.
A földszinten 6 db 2 szobás kertkapcsolatos apartman, az emeleten 12 db 1 szobás apartman lett kialakítva. A földszinti apartmanok 58,04 m2, az emeleti apartmanok kb. 20,77 m2 nettó alapterületűek. Az épület a két szinten összesen kb. 663 m2. A 18 db külön bejáratú apartmanban, összesen 48 fekhely található.

Telek nagysága: 2092 m2
Ház/lakás nettó alapterülete összesen: 663 m2
Építés éve: 2012
Szerkezetek: beton alap, 52 cm vastag külső falak, 3 rétegű hőszigetelt üvegezésű külső nyílászárók, vasbeton födém, fa tetőszerkezeten betoncserép
Közművei: vezetékes ivóvíz, villany, szennyvízcsatorna, vezetékes földgáz
Fűtése: geothermikus fűtés-hűtés
Műszaki állapota: jól karbantartott
Extrák: napelem, közvetlen vízpart, saját stég
Birtokba adás ideje: megegyezés szerint

EGYÉB LEÍRÁS:

A Balaton déli partján, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, közvetlen vízparti, 2092 m2 térmértékű, teljesen bekerített, összközműves telken, kb. 663 m2 nettó hasznos alapterületű, fiatal cégüdülő eladó. A telek, 55 méter szélességben, kiépített partvédőművel, saját stéggel csatlakozik a Balaton medréhez. A meder is sekély, ideális kisgyermekek nyaralására. A telken lehetőség van gépkocsik, vízi járművek, felszerelések, stég tárolására. Autókkal a telken belül, a burkolt parkolókban lehet parkolni.

A tóparti üdülőtől a hajóállomás és sporthajó kikötő kb 2770 m, a vasúti megálló kb 2210 m, az M7 autópálya le és felhajtó kb 4110 m, a központ és bevásárlási lehetőség 2625 méterre található.

Az épület 2011 évben épült, korszerű, modern anyagok felhasználásával. Az épület külső méretei: kb 9,55 méter széles és kb 42,12 méter hosszú. Szerkezetek: Porotherm 44 cm vastag külső téglafalak 15 cm vastag hőszigeteléssel, vasbeton födém, fa tetőszerkezeten Bramac betoncserép. Külső homlokzati nyílászárók 3 rétegű hőszigetelt üvegezésű fa szerkezetekkel, alumínium redőnyökkel, szúnyoghálókkal felszerelve.

Az apartmanok geotermikus energiával télen fűthetők, nyáron hűthetők a falfűtés/falhűtés alkalmazásával. Az áram-, hőmennyiség és vízfogyasztás apartmanonként külön-külön mérhető. A villamos energia termelésbe besegít a kiépített napelem-rendszer.

Az ingatlanvagyon, idegenforgalmi (szálláshely-szolgáltató) Cég tulajdonában van. Az ingatlanvagyon, az adósságmentes (tehermentes), átvilágítható Cég üzletrészeként is eladó. Ára: 1,524 milliárd Forint. Az ár az ÁFA-t tartalmazza. Amennyiben az ingatlanvagyon az azt birtokló Cég üzletrészeként kerül eladásra, illetve megvételre, több vevő esetén üzletrészenként kerül eladásra, akkor üzleti szempontból, jelentős kedvezmény érhető el, Vevő javára.

Időpont-egyeztetéshez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon! Kérném, hogy továbbra is velem szíveskedjék tartani a kapcsolatot!

Figyelem! Ez a lehetőség, csak most van. 2024. 05. 31.-től önálló albetéteken nyilvántartott társasüdülőnként történik az értékesítés. Az a lehetőség, hogy így egyben, cégüdülőként vegye meg valaki, már nem lesz elérhető.

Adatok


Típus:
Eladó
Csoport:
vízparti
Kategória:
üdülő, apartman
Régió:
Balaton déli part
Település:
Balaton távolsága:
0 - 100 m
Irányár:
1524 mFt
Hirdetés kód:
19
Irodai kód:
Ny-443

Kapcsolat


Hirdető:
ELADÓ HÁZAK Ingatlaniroda
Telefonszám:
+36-30-218-0000
Videó bemutató:
Cég honlapja:
Ingatlan honlapja:
Közösségi oldal:
Települések
| Együttműködő partnerek: | BALATON-RÉGIÓ Kft. | Alfa-Sestertius-Team Kft. | CSUDIJÓ-STUDIÓ Kft. | Lux Cecília E. V. | ELADÓ HÁZAK IngatlanirodaDr. Szász ügyvédi iroda | ÉPINFORM Ingatlaniroda |