balatoni-ingatlanpiac.hu

Eladó üzleti ingatlan, Balaton déli part

Az eladó ingatlan megvétele megoldás a vízhez jutás, a horgászat, a csónak tárolás és a gépkocsi tárolás problémáira
Az ingatlan értékesítője Lőkös Gáborné Erika
HORGÁSZOK, HORGÁSZEGYESÜLETEK
(Közvetlen vízparti telek, horgásztanya kialakítására, csónaktárolására eladó.)

Az eladó ingatlan megvétele megoldás a vízhez jutás, a horgászat, a csónak tárolás és a gépkocsi tárolás problémáira. A közvetlen vízparti telken törvényesen lehetőség van horgász stég elhelyezésére és kivehető, idomacélból készült csörlős csónakleeresztő sólya, vagy csónak kiemelő daru elhelyezésére. Közösségi épületet lehet építeni, autókkal a kijelölt területen lehet parkolni. A vízparti telek átlagosan kb. 30 méter széles és kb. 100 méter hosszú.

Telek nagysága: 3000 m2
Közművei: ivóvíz, villany, szennyvízcsatorna, gáz
Extrák: közvetlen vízpart

EGYÉB LEÍRÁS:

A Balaton, amióta horgászvíz lett, az egyik legkedveltebb szabadidős tevékenység lett a sporthorgászat, mint szabadidős és rekreációs tevékenység. Égető probléma azonban, hogy a Balatonnál nincs elegendő csónakkikötési, tárolási lehetőség. Jelenleg kb. 8000 horgász nem tudja a csónakját hol vízre tenni és tárolni.

A Magyar Országos Horgász Szövetség támogatja a közösségi célú kezdeményezéseket, így a Horgász Egyesület alapítását, és ezzel összefüggésben a csónakok tárolására szolgáló lehetőséget, mint horgásztanya létesítését.

1989. évi II. törvény alapján Horgászegyesületet legalább 10 alapító tag hozhat létre. Mind a 10 alapító tagnak jelen kell lenni az alakuló ülésen. Az ülésen el kell fogadni az Alapszabályt, a képviselőt és a tisztségviselőt, erről jegyzőkönyvet kell felvenni és a Bíróságra kell benyújtani.

Az ingatlant több (100) ember is megveheti, egyszerre, egy időben, egy adás-vétel keretén belül. Ekkor a teljes telek eszmei hányadokként lesz eladva, a ok egymással szemben elővételi jogokat gyakorolhatnak, kiadásaik és bevételeik ugyanebben az arányban osztódnak. A telket, egy ember is megveheti, és eladogat belőle eszmei hányadokat, részarány tulajdonokat. Vannak lehetőségek.

A horgásztanyát, lehet, hogy pályázati forrásból is meg lehet valósítani. Az idegenforgalom, a horgászturizmus népgazdasági haszna államérdek.

A vízparti horgásztanya létrehozására alkalmas ingatlan irányára 595 millió Forint.

A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Adatok


Típus:
Eladó
Csoport:
vízparti
Kategória:
üzleti ingatlan
Régió:
Balaton déli part
Település:
Balaton távolsága:
0 - 100 m
Irányár:
595 mFt
Hirdetés kód:
25
Irodai kód:
Te-252

Kapcsolat


Hirdető:
ELADÓ HÁZAK Ingatlaniroda
Telefonszám:
+36-30-218-0000
Videó bemutató:
Cég honlapja:
Ingatlan honlapja:
Közösségi oldal:
Települések
| Együttműködő partnerek: | BALATON-RÉGIÓ Kft. | Alfa-Sestertius-Team Kft. | CSUDIJÓ-STUDIÓ Kft. | Lux Cecília E. V. | ELADÓ HÁZAK IngatlanirodaDr. Szász ügyvédi iroda | ÉPINFORM Ingatlaniroda |